Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sağlık Tesisleri Ek Ödeme Gelirleri 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sağlık Tesisleri Ek Ödeme Gelirleri 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık"— Sunum transkripti:

1 Sağlık Tesisleri Ek Ödeme Gelirleri 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık
Ek ödemeye esas gelirler toplamı Dağıtılabilen maksimum tutar Dağıtılan net tutar Uzman Ortalama Pratisyen Ortalama Diş Hekim Ortalama YSP Ortalama ………..Hastanesi Birlik Geneli Birliğe bağlı sağlık tesislerinin ilgili aya ait ortalama net ek ödeme (döner sermaye sabit ek ödeme + ek ödeme ) gelirleri her hastane için ayrı ayrı belirtilmelidir. Uzman,pratisyen,diş hekimi ve YSP ortalamaları hesaplanırken çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların net ek ödeme miktarları esas alınmalıdır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.

2 Kamu Hastaneleri Birliği
Birlik Geneli Personel Son Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık Ortalama Gelirleri, TL (maaş + ek ödeme) 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık ……………………..…Hastanesi Kamu Hastaneleri Birliği En Düşük En Yüksek Ortalama Uzman Hekim Pratisyen Hekim Diş Hekimi Ebe-Hemşire Birlik genelinde personelin son altı aylık ortalama ek ödeme gelirlerihesaplaması yapılırken; çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınmalıdır.En yüksek ve endüşük değer hesaplanmasında ise son altı aylık süre içerisinde her ay en düşük veya en yüksek olan değerler toplanıp, ay sayısına bölünerek hesap edilmelidir.Bulunan ek ödeme miktarlarına maaş ilave edilmelidir. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.

3 (………… AYIN ORTALAMASI)
………………….Hastanesi Ana Branş Uzman Hekim Ortalama Ek Ödeme Gelirleri TL 2014/Aylık-Üç Aylık ve 6Aylık ANA BRANŞLAR NET EK ÖDEME (………… AYIN ORTALAMASI) ACİL TIP RADYOLOJİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ÇOCUK PSİKİYATRİSİ PLASTİK CERRAHİ ORTOPEDİ KARDİYOLOJİ GÖZ HASTALIKLARI KBB NÜKLEER TIP ANESTEZİ ÇOCUK CERRAHİSİ DAHİLİYE GÖĞÜS HASTALIKLARI NÖROLOJİ AİLE HEKİMLİĞİ GENEL CERRAHİ BEYİN CERRAHİ PSİKİYATRİ ÇOCUK HASTALIKLARI FİZİK TEDAVİ CİLDİYE KALP DAMAR CERRAHİ PATOLOJİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ÜROLOJİ BİYOKİMYA GÖĞÜS CERRAHİSİ Birliğe bağlı her hastane için ana branş uzman hekimnet ek ödemeleri ayrı ayrı hazırlanmalıdır.Ek ödeme hesaplaması yapılırken; her ay için çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınarak son 6 ayın ortalaması hesaplanmalıdır. Hastane bünyesinde olmayan branşlar tabloda yer almayacaktır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.

4 ………………….Hastanesi Eğitim Görevlisi Ortalama Ek Ödeme Gelirleri TL 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık
ANA BRANŞLAR NET EK ÖDEME (………… AYIN ORTALAMASI ACİL TIP RADYOLOJİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ÇOCUK PSİKİYATRİSİ PLASTİK CERRAHİ ORTOPEDİ KARDİYOLOJİ GÖZ HASTALIKLARI KBB NÜKLEER TIP ANESTEZİ ÇOCUK CERRAHİSİ DAHİLİYE GÖĞÜS HASTALIKLARI NÖROLOJİ AİLE HEKİMLİĞİ GENEL CERRAHİ BEYİN CERRAHİ PSİKİYATRİ ÇOCUK HASTALIKLARI FİZİK TEDAVİ CİLDİYE KALP DAMAR CERRAHİ PATOLOJİ ENFEKSİYON HASTALIKLARI KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ÜROLOJİ BİYOKİMYA GÖĞÜS CERRAHİSİ Birliğe bağlı her bir eğitim ve araştırma hastanesi için ana branş eğitim görevlileri ek ödemeleri ayrı ayrı hazırlanmalıdır. Ek ödeme hesaplaması yapılırken; her ay için çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınarak son 6 ayın ortalaması hesaplanmalıdır. Hastane bünyesinde olmayan branşlar tabloda yer almayacaktır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır

5 …………………….Hastanesi Yan Dal Uzman Hekim Ortalama Ek Ödeme Gelirleri TL 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık YAN DAL NET EK ÖDEME (………… AYIN ORTALAMASI GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ NEONATOLOJİ ÇOCUK KARDİYOLOJİSİ ÇOCUK ALERJİSİ ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI ÇOCUK HEMATOLOJİSİ ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ GASTROENTEROLOJİ ÇOCUK GASTROENTEROLOJİSİ HEMATOLOJİ NEFROLOJİ ÇOCUK NEFROLOJİSİ ÇOCUK ONKOLOJİSİ ALERJİ HASTALIKLARI ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ÇOCUK NÖROLOJİSİ ÇOCUK GÖĞÜS HASTALIKLARI Birliğe bağlı her hastane içinyan dal uzman hekim ek ödemeleri ayrı ayrı hazırlanmalıdır. Ek ödeme hesaplaması yapılırken; her ay için çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınarak son 6 ayın ortalaması hesaplanmalıdır. Hastane bünyesinde olmayan branşlar tabloda yer almayacaktır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.

6 …………………….Hastanesi Yan Dal Eğitim Görevlisi Ortalama Ek Ödeme Gelirleri TL 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık YAN DAL NET EK ÖDEME (………… AYIN ORTALAMASI GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ NEONATOLOJİ ÇOCUK KARDİYOLOJİSİ ÇOCUK ALERJİSİ ENDOKRİNOLOJİ VE METABOLİZMA HASTALIKLARI ÇOCUK HEMATOLOJİSİ ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ GASTROENTEROLOJİ ÇOCUK GASTROENTEROLOJİSİ HEMATOLOJİ NEFROLOJİ ÇOCUK NEFROLOJİSİ ÇOCUK ONKOLOJİSİ ALERJİ HASTALIKLARI ÇOCUK ENFEKSİYON HASTALIKLARI ÇOCUK NÖROLOJİSİ ÇOCUK GÖĞÜS HASTALIKLARI Birliğe bağlı her bir eğitim ve araştırma hastanesi için yan dal eğitim görevlisi ek ödemeleri ayrı ayrı hazırlanmalıdır. Ek ödeme hesaplaması yapılırken; her ay için çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınarak son 6 ayın ortalaması hesaplanmalıdır. Hastane bünyesinde olmayan branşlar tabloda yer almayacaktır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.

7 Hastane Hizmet Puan Ortalamasına Ulaşamayan ve Sadece Sabit Ek Ödeme Alan Hekim Oranı 2014/Aylık –Üç Aylık ve Altı Aylık Hastane adı Hastane Hizmet Puan Ortalamasını Geçemeyen hekim oranı Sadece Sabit Ek Ödeme Alan Hekim Oranı ……hastanesi Hastane hizmet puan ortalamasına ulaşamayan ve sadece sabit ek ödeme alan hekim oranı hesaplaması her hastane için ayrı yapılmalıdır. Her ay için çalışma gün sayısı 28 gün ve üzeri olan çalışanların ek ödemeleri dikkate alınarak son 6 ayın ortalaması hesaplanmalıdır. Hastane bünyesinde olmayan branşlar tabloda yer almamalıdır. Ek ödeme hesaplamalarında mesai dışı çalışma dikkate alınmayacaktır.


"Sağlık Tesisleri Ek Ödeme Gelirleri 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları