Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN."— Sunum transkripti:

1 Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı
Alim KÜÇÜKPEHLİVAN

2 1986-1991 : Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
Alim KÜÇÜKPEHLİVAN : Denizli Lisesi : Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği : 9 Eylül Üniversitesi Uluslararası MBA : Başar Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti. Kurucusu ve ortağı ANKARA: 32. Sok. No: 22/7-11 Oğuzlar Mah Balgat ÇANKAYA İSTANBUL: Derya Sok. No: 3/2 Sahrayıcedit Mah., KADIKÖY Teknokent: ODTÜ Teknokent, Gümüş Bloklar Z:4, ODTÜ ANKARA

3 Sayısallaştırma ve Güncelleme
Kent Rehberleri ve eski belediye haritalarından ilk çizimler yapılıyor. GPS logları, vb. gibi yardımcı kalite arttırıcı katmanlar kullanılıyor Uydu görüntüleri kullanılarak olabildiğince güncel çizimler haline getiriliyor. Kente ait rehberlerden, veri bankalarından, noktalar işleniyor.

4 SAHA EKİPMANLARI 5 adet Araba Her araç için GPS ve Laptop
Her araba için şoför’ün yanında bir saha operatörü var. Saha operatörü GPS ve laptop u kullanarak gezilen alanı anında harita üzerinde takip edebilmekte ve güncellemeleri, bu işlem için özel hazırlanmış işin kolaylaştıracak araçlarla ekleyebilmektedir.

5 YOLA ÇIKARKEN...

6 SAHA ÇALIŞMALARIMIZ (Yazılım)
Bu sayede bahsetniş olduğum altlık tiplerinden elde edemediğimiz, sokak isimlerini, yol, yönlerini, dönüş yasaklarını, şerit sayılarını, yolun yapısını ve önemli noktaları siz müşterilerimize sunabiliyoruz. Sahadan gelen güncelleme logları günlük olarak ofislerimizie gönderilmekte ve haritalarımıza işlenmektedir. Sahadan edindiğimiz bilgiler: Sokak İsimleri Yol Yönleri; Dönüş yasakları Şerit sayıları Yolun yapısı Önemli noktalar (bar, kafe, taksi durağı, eczane, market, vb.)

7 BİZ SAHADAYKEN...


"Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları