Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir tanesinin adı: Hatalar, acılar, yanlış anlamalar... Oysa hepsi geçmişte kaldı. Zamanı geriye döndürmenin imkanı yok! Dünyanın bütün parasını yan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir tanesinin adı: Hatalar, acılar, yanlış anlamalar... Oysa hepsi geçmişte kaldı. Zamanı geriye döndürmenin imkanı yok! Dünyanın bütün parasını yan."— Sunum transkripti:

1

2

3 Bir tanesinin adı: Hatalar, acılar, yanlış anlamalar... Oysa hepsi geçmişte kaldı. Zamanı geriye döndürmenin imkanı yok! Dünyanın bütün parasını yan yana getir, bir dakika önceye dönemezsin. Yaptığın hiçbir hareketi aynen geri alamazsın. Ettiğin hiçbir lafı silemezsin. Dün dündü bitti!

4 Bir tanesinin adı : Yarını, bugünden kontrol altına alamazsın. Yarın güneş doğacak elbette... Ama pırıl pırıl mı doğar, bulutların arasından mı çıkar bugünden bilemezsin.

5 Geriye bir tek gün kalıyor : Bugün hayatla mücadele edecek güç hepimizde var. Güç ne zaman tükeniyor? Dünü ve yarını işin içine kattığımızda!

6 O halde BU GÜN’Ü Yaşa!!! Mutlu bugünler, Mutlu bir ömür sana...


"Bir tanesinin adı: Hatalar, acılar, yanlış anlamalar... Oysa hepsi geçmişte kaldı. Zamanı geriye döndürmenin imkanı yok! Dünyanın bütün parasını yan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları