Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir varmış bir yokmuş günün birinde bir adam ağaç dalında kımıl kımıl oynayan bir kelebek kozası görmüş. Bütün dikkatini kozaya doğru yöneltince anlamış.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir varmış bir yokmuş günün birinde bir adam ağaç dalında kımıl kımıl oynayan bir kelebek kozası görmüş. Bütün dikkatini kozaya doğru yöneltince anlamış."— Sunum transkripti:

1 Bir varmış bir yokmuş günün birinde bir adam ağaç dalında kımıl kımıl oynayan bir kelebek kozası görmüş. Bütün dikkatini kozaya doğru yöneltince anlamış ki içinde bir kelebek, kozasından dışarı çıkmak için debeleniyormuş. Adam bu durumu bir süre izlemiş ama bir türlü kelebek bu işi başaramıyormuş.

2 Derhal ona yardım etmeye karar vermiş ve hiç zaman kaybetmeden bu küçük kelebeğin kozasını kırıp onun bu yorucu mücadelesine son vermiş. Kelebeği özenle eline almış ve ağacın yaprağına yavaşça bırakmış. Ne olduğunu anlayamayan kelebek, kanatlarını açmasına engel olan kozadan kurtulduğunu fark etmiş.Çok sevinmiş. sevinçten hemen uçmaya kalkmış.

3 Ama o da ne? Uçmak için kanat çırpmış çırpmış ama kanatlar kendisini bir türlü kaldırmıyormuş. Önce yere düşmüş , bir daha denemiş olmuyor bir daha denemiş ama nafile… Onu özgür kılan kanatlara sahip olan o güzel kelebek tüm denemelerine karşın hiçbir zaman uçmayı başaramamış

4 Kelebeğin Evrimi


"Bir varmış bir yokmuş günün birinde bir adam ağaç dalında kımıl kımıl oynayan bir kelebek kozası görmüş. Bütün dikkatini kozaya doğru yöneltince anlamış." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları