Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi"— Sunum transkripti:

1 Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi
Esentepe Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi

2 Mükemmel Konum Barbaros Bulvarı üzerinde
Zorlu Center’ın tam karşısında Zincirlikuyu Metrobüs’e 2dk yürüme mesafesinde Gayrettepe Metro’ya 5dk yürüme mesafesinde Kanyon, Metrocity, Astoria, Profilo, Cevahir, Sapphire alışveriş merkezlerine araçla 5dk uzaklıkta Boğaziçi Köprü girişine 50metre mesafede

3 Bulunduğu Bölgenin Özellikleri
Dairenin bulunduğu bölge oteller bölgesi olarak şehir planında yer almaktadır. Astaş, Teknik Yapı, Aşçıoğlu gibi dev inşaat şirketlerin gözü yenileme çalışmaları için bu bölgededir. Şehir merkezinde lüks rezidanslar, AVM’ler dikmeyi planlamaktadırlar. Bu amaçla burada bulunan daire sahiplerine çeşitli teklifler vererek bu araziyi satın almak istiyorlar.

4 Dairenin bulunduğu binaya en son verilen teklif
90m2 iki adet rezidans İnşaat bitene kadar aylık 1800TL kira yardımı Rezidansta her daire için 2 adet otopark yeri 5000TL taşınma ücreti Hayat boyu rezidans servislerinden ücretsiz faydalanma (ısınma ve faturalar dışında)

5 Teklif edilen dairenin gelecekteki değeri
90m2 (net) bir dairenin m2’si emsalleri göz önüne alındığında 10-15bin dolar arasında değişmektedir. Buradan yola çıkarak teklif edilen bir dairenin değeri yaklaşık 1milyon dolar civarında olacaktır. İki dairenin toplam değeri yaklaşık 2milyon dolardır

6 Dairenin şu anki değeri nedir?
Dairenin aylık 2500TL kira geliri vardır Dairenin aylık 3000TL reklam geliri vardır Toplam yıllık gelir 66000TL’dir. 10 yıllık toplam gelir TL’dir. Arsa payı büyüktür ve yaklaşık $ arsa payı değeri vardır. Yenileme çalışmalarını dikkate almadan sadece bunlar göz önüne alındığı takdirde bile TL’yi aşan bir değer söz konusudur.

7 Madem bu kadar karlı ev sahibi neden satıyor?
Nakit sıkıntısı nedeniyle satış yapılmaktadır. Satış sadece 3 aylık bir süre için geçerlidir. 3 ay sonra nakit darlığı aşılacağından satış iptal olacaktır.

8 Harita Görüntüsü

9 Dairemiz salon

10 Dairemiz Çalışma odası

11 Dairemiz salon

12 Konut Kredisi kullanmayı düşünüyorsanız…
TL 48 ay vadeli

13 Basında öne çıkan haberler
Vatan gazetesi (Necla Dalan’ın haberi) 45 katlı bahçeli kuleler geliyor! Subay Evleri’nin yerine 45 katlı bahçeli kuleler dikilecek... Esentepe’de Emekli Subay Evleri’nin bulunduğu arsayı almak için çalışmalarını sürdüren Astaş Holding, arsayı Şişli Belediye Binası ve ara yollarla birleştirerek 30 dönüme çıkarmayı ve burada katlı, bahçeli ve yeşillikler içinde 4-5 bina dikmeyi planlıyor. Projelendirme çalışmalarını yürüten ve 400’ün üzerindeki daire sahibine sunacağı teklifleri hesaplayan Astaş, projeyi 800 milyon ile 1 milyar dolar arasında değişen bir yatırımla hayata geçirecek Hesaplar yapılıyor Daire sahiplerine anlaşma sunmak için çalıştıklarını belirten Astaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, “Botanik bahçeleri ve yeşil alanları ile İstanbul’da A ve A+ kitleye hitap eden 7 yıldızlı otel hizmetini evde sağlayacak, markalı projeler geliştirme kararı aldık. Esentepe Emekli Subay Evleri projesi bu kararımızın bir parçası... Şişli Belediye Binası’nın dahil edilmesiyle 30 dönümlük bir alanda projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. Projede metrekare fiyatlarının net olmamakla birlikte 7-10 bin dolar arasında değişeceğini ifade eden Aşçı, “Şu anda projeyle ilgili hesaplamalar yapılıyor. Dairelerin büyüklüğü ve ev sahiplerine ne önereceğimizi netleştirmeye çalışıyoruz. Proje bitmedi ama bahçesi, yeşilliği bol, katlı 4-5 bina yapmayı düşünüyoruz. Yine net olmamakla birlikte daire sahiplerine vereceğimiz tekliflerle 800 milyon ile 1 milyar dolar arasında değişen bir rakama projenin tamamlanacağını planlıyoruz” diye konuştu. Aşçı: Öncü proje olacak Esentepe Emekli Subay Evleri maliklerinin güvenini ve memnuniyetini fazlasıyla sağlayacak bir proje hazırladıklarını belirten Aşçı şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu güne kadar yaptığımız diğer projelerimizden daha da farklı olarak hayata geçireceğimiz bu proje, tam anlamıyla uzun yıllar sektöre örnek teşkil edecek. Bu proje özel mimari ile ileri teknolojinin bütünleştiği, güneş enerjisi ve doğal malzemelerin kullanılacağı Türkiye’deki öncü projelerden biri olup modern bir yaşam alanı sunacak.

14 Basında öne çıkan haberler
Habertürk gazetesi SUBAY EVLERİ SİTESİ İÇİN REKABET BÜYÜK Kıyasıya pazarlıklarda 7080 metrekarelik konuta karşı metrekare rezidans dairesi, proje bitene kadar geçecek sürede yaklaşık 3 yıllık kiranın peşin ödenmesi gibi öneriler havada uçuşuyor. Tam bir müteahhit ile anlaşma noktasına gelinmişken, araya giren başka bir şirket milyon dolarlık yeni transfer teklifi ile işi bozabiliyor. Söz konusu rekabetin boyutlarını en güzel ortaya koyan ise Etiler'deki Uçaksavar Sitesi olmuştu. 342 kat maliki, Teknik Yapı, Ağaoğlu, Varyap ve Tekfen arasında seçime gitmiş ve Teknik Yapı'yı tercih etmişti. Pazarlıklar sürerken de daire fiyatları bin dolardan milyon dolarlara kadar fırlamıştı. Şimdilerde en büyük kapışma ise Gayrettepe'deki Emekli Subay Evleri'nde yaşanıyor. Aşçıoğlu, Teknik Yapı başta olmak üzere birçok şirket bu sitenin sakinlerini yeni projeye ikna etme peşinde.

15 Diğer Haberler

16 Türkan Emlak Teşekkür ederiz


"Yenileme Çalışmalarında Yatırımın Adresi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları