Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HANSEN ELECTRIC, spol. s r. o. Czech Republic www. hansen-electric

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HANSEN ELECTRIC, spol. s r. o. Czech Republic www. hansen-electric"— Sunum transkripti:

1 HANSEN ELECTRIC, spol. s r. o. Czech Republic www. hansen-electric
HANSEN ELECTRIC, spol.s r.o. Czech Republic Türkiye Temsilcisi ve Çözüm Ortağı ALSKO ENERJİ Madencilik Ocak 2012

2 Yer altı Haberleşme Sistem Örnek Proje

3 Yer altı Haberleşme Sistem Örnek Proje

4 Kontrol Sistemi APD1 – Başlıca görevi
Otomatik kontrol sistemi APD1 yer altı ve açık maden ocaklarında taşıma kontrol merkezi için tasarlanıyor. Tüm sistem kategori M2, grup 1 olarak sınıflandırılır. Ana Sistem Fonksiyonları konveyör hatlarının parametre ve yönetmelik ayarları, program kontrolü makinenin acil durdurulması hatlar boyunca konuşma iletişimi Çalıştırılmadan önce uyarı sinyallerinin iletimi dahil sinyalizasyon tüm yükleme sürecinin veri geçmişini görüntüleme ve izleme Maden içinde veya dışında kontrol istasyonundan tüm sistemin ve lokalizasyon hataların kolayca bulunması İntranet ve internet erişimi

5 Kontrol Sistemi APD1 – Başlıca Bileşenler
Yerüstü kontrol merkezi SC1 Konveyör istasyonu SD1,SD2 Kendinden Emniyetli Güç Kaynağı OZ2 Megafon OPZ1 P3,P4,P5 Halat Çekme Sivici OKB1 P2, P5 Galvanik Seperator OPB1 P1,P3 Kayma sensörü SO1 P1 Sıcaklık sensörü ST1 Data Konvertörü TP1 P3 Hız sensörü SR1 Kablo bağlantıları

6 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Konveyör istasyonu SD1 P2 Konveyör kontrolü Çalışma modları otomatik / manuel / hizmet Konuşma iletişimi Uyarı sinyali ve sinyaller Parametre ayarları Ayırıcı Arıza tespiti Acil durdurma Çoklu dil Lcd ekran

7 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Konveyör İstasyonu SD2 P1 SD1 P2 sürümü ünitesinden daha fazla kontrol düğmeleriyle geliştirilmiş, SD1 P2’den daha büyük iki ekran sahiptir. AFC, yükleyici ve kırıcıyı birlikte kontrol etmek için kullanılıyor. Kendinden Emniyetli Güç Kaynağı OZ12 Çıkış gerilimi 12V/1.8A Giriş gerilimi 42V yada 230V AC M48*2 bir vida ile aleve dayanıklı kutu üzerine direk akuple ediliyor.

8 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Konuşma Megafonu OPZ1 P5 Konveyör boyunca yerleştiriliyor. Başlıca özellikleri: Konveyör hattı boyunca konuşma iletişimi Uyarı sinyallerinin iletimi Acil stop-kilitleme düğmesi,elle veya siviç ile. Çekilmesi durumunda kendi üstünde LED uyarı ve Kontrol İstasyonundan LCD üstünde adres tanımlanması. Her ünite 2 sensör bağlantısına sahiptir.

9 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Kilitleme Anahtarı OKB1 P2 Konveyör boyunca yerleştirilir. Başlıca özellikleri: Acil stop-kilitleme düğmesi,elle veya siviç ile. Çekilmesi durumunda Kontrol İstasyonundan LCD üstünde adres tanımlanması.

10 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Kablolar Tüm bileşenleri özel silindirik konnektör ile 7 tel kablo tarafından bağlanıyor. IP 68 koruma sınıfı. Konnektör 4 – pin Sensörler ve aktüatörleri bağlama için I.S. Uyarı ışıkları Görsel alarm için, sistem kablosu tarafınca besleniyor. Kendinden emniyetli.

11 Kontrol Sistemi APD1 – Bileşenler
Merkez istasyon SC1 Bu ortak kişisel bir bilgisayar ile donatılmış yerüstü iş istasyonudur. Verilen yazılım yardımı ile iletişim sağlayan konveyör istasyonları, birlikte çalışır: Tüm konuşma birimleri ile iletişim Distant Start/Stop of defined conveyers line (up to 18 individual lines and 465 conveyers) Tanımlama ve başarısızlık lokalizasyonu Kontrol işlemlerinin yapılandırma ayarlamaları İnternet veya intranet tarafından tüm tanısal bilgilerin erişimi Storing all information in files accessible for other data processing, access by TCP/IP Bütün yükleme sürecini görselleştirme Joint Venture : Ferrit s.r.o. – KOPEX S.A. – HBz a.s.

12 Kontrol Sistemi APD1 – Tüm madenler için izleme
Yükleyici Kırıcı AFC İzleme Görüntüleme Bant Konveyör Soft Yol verici Tanımlama 8 km

13 Kontrol Sistemleri APD1 – Sertifikalar

14 Kontrol Sistemi APD1 – Referanslar
APD1 kendinden güvenli bir kontrol sistemi, 1988 yılından beri üretiliyor. O zamanda bu yana daha fazlası gerçekleştirildi: 100 uzun ayak uygulaması 48 km’den daha fazla uzunlukta konveyör uygulaması Bir çok ülkede – Çek cumhuriyeti, Rusya, Ukrayna, Polonya, Estonya, Türkiye. AFC, kırıcı, yükleyici, bant konveyörler, hidrolik pompalar, su pompaları, gaz ölçümü ve diğer teknoloji veya makinelerle kullanılabilir. Joint Venture : Ferrit s.r.o. – KOPEX S.A. – HBz a.s.

15 Bazı Referanslar Czech Republic – 1993’ ten bugüne Çek Cumhuriyetindeki en büyük ekipman sağlayıcısı. Polanya ve Almanya için APD Kendinden Emniyetli Sistem. Rusya için Çeşitli güçlerde Transformatör ve Yolvericiler. Meksika – Uzun Ayak Ekipmanları, Transformatörler, Kontrol Kutuları, Yolvericiler, 6 kV devre kesici Kazakistan – Kontrol Kutusu ve Yumuşak Yolvericiler Ukrayna – Transformatörler, Yumuşak Yolvericiler, Yolvericiler. Sandvik Galeri Açma Makinaları için kontrol ve Kumanda Kutuları Türkiye – TTK 500 KVA transformatör Türkiye – TKİ-GLİ -Ömerler– 1000 MVA transformatör Türkiye- Adularya Projesi komple Uzun Ayak Techizatı ve maden Komple Donanımı.

16 info@hansen-electric.cz info@alsko.com.tr
Další informace o našich výrobcích je možno najít na našich internetových stránkách n. případně CD-ROMu, který je také mezi prospektovými materiály. Děkuji za pozornost.


"HANSEN ELECTRIC, spol. s r. o. Czech Republic www. hansen-electric" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları