Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dış Cephe Temizliği, yapan Temizlik Şirketleri, arasında şirketimiz kompazit panel temizliğinde öncülüğünü korumaktadır. Çünkü temizlik iyi yapıldığı zaman.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dış Cephe Temizliği, yapan Temizlik Şirketleri, arasında şirketimiz kompazit panel temizliğinde öncülüğünü korumaktadır. Çünkü temizlik iyi yapıldığı zaman."— Sunum transkripti:

1

2 Dış Cephe Temizliği, yapan Temizlik Şirketleri, arasında şirketimiz kompazit panel temizliğinde öncülüğünü korumaktadır. Çünkü temizlik iyi yapıldığı zaman ancak ozaman güzel sonuçlar ortaya çıkartır. Gelin birlikte yaptığımız işlerin birkaç örneğine göz atalım sonrasına siz karar verin.

3 Dış cephesi kompazit panel ile kaplı olan binaların dış cephe temizlik işleri uzman personel ve vinç, platform, sepet yardımı olmadan temizliğinin yapılabilmesi mümkün değildir. Bina sahipleri açısından hem zor hem tehlikeli olabilir. Bir yandan binanıza uygun vinç kiralama şirketi ile anlaşmaya çalışırken bir yandan da cephenizi temizleyecek elaman bulmak zorunda kalabilirsiniz. Tüm bunları yaparken yüksekte çalışacak insan açısından almanız gereken riskler vardır.

4 Bütün bunları yerine getirmek sizin için külfetli bir maliyet ve risk taşımaktadır. Firmamız her alanda olduğu gibi bu alanda da gelişmeyi kendine hedef belirlemiştir. Yaptığımız işler sonucu aldığımız referanslar bizimle çalışmaktan onur duymaktadır.

5 Sakarya Dinlenme Tesislerinde yapmış olduğumuz bu çalışmada temizlik öncesi ve sonrası…

6

7 Yaptığımız işi gelin siz çalışmalarımızda denetleyin…

8 Geltat/ Limapark Hotelde de yaptığımız çalışmanın sonucu ortada…

9 Yapılan işlerde ekibimizin en büyük desteği dayanışma..

10 Güzel bir çalışmanın sonucunda Geltat A.Ş ile bir başka çalışmamız.

11 Siz sadece saatini belirleyin yeter…
Ada City

12 Sakmar Serdivan Şubesi
Ada City

13 Yaptığımız işler sadece Adapazarı'nın merkeziyle sınırlı değil onun dışında diğer ilçelerde de hizmet vermekteyiz. Aksoy Hocaoğlu İş Merkezi KARASU

14 Ve… Karasu Toki Camii Kocaali Beş Evler Camii
Kocaali Kadı Köprü Yalı Camii Çakır Kız Öğrenci Yurdu Sakarya Elit Hotel Küçük Söğütlü Merkez Camii

15 Düzce Cumayeri Camii Kocaali Çakmaklı Köyü Cami Sakarya Van Mahallesi Camiileri ve Kız Kuran Kursu Sakarya Türkseven Eczaneleri

16 inşaat sonu temizlikleri
Baş Yapı Tunahan Kabaoğlu Şirketlerinin inşaat sonu temizlikleri

17 Ve burada adı geçmeyen bir çok ev ve ofis temizlikleri referanslarımız arasındadır.

18 Bizi kırmayıp dinlediğiniz ve değerli zamanınızdan vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.


"Dış Cephe Temizliği, yapan Temizlik Şirketleri, arasında şirketimiz kompazit panel temizliğinde öncülüğünü korumaktadır. Çünkü temizlik iyi yapıldığı zaman." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları