Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAŞIN KORUNMASI Baret;  Başa bir cisim düşmesi, çarpması veya başın bir yere vur ul ması ya da başın gerilimli bir iletkene değmesi olasılığına karşı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAŞIN KORUNMASI Baret;  Başa bir cisim düşmesi, çarpması veya başın bir yere vur ul ması ya da başın gerilimli bir iletkene değmesi olasılığına karşı."— Sunum transkripti:

1

2 BAŞIN KORUNMASI Baret;  Başa bir cisim düşmesi, çarpması veya başın bir yere vur ul ması ya da başın gerilimli bir iletkene değmesi olasılığına karşı kullanılır.

3 BAŞIN KORUNMASI  Baret, başınızı her türlü delici, sarsıcı ve yakıcı maddelerden koruyacaktır. Başa düşecek cisimler Elektrik şokSıçrayabilecek kıvılcımlar

4 BAŞIN KORUNMASI  Sizce başımızı korumamız için yeterli mi?

5 BAŞIN KORUNMASI  Bu çalışanın yaptığı gibi başımızı koruyabilir miyiz?

6 BAŞIN KORUNMASI  Menholler, tüneller, tanklar vb. dar ve sınırlandırılmış alanlarda çalışma yaptığınızda yani başınızı çarpabileceğiniz tüm alanlara girdiğinizde de baret takın!

7 BAŞIN KORUNMASI  Bu durumla karşıla ş mamak için baretinizi takmadan sahaya çıkmayın!

8  Bu kişinin başında ya baret olmasaydı!...

9 BAŞIN KORUNMASI  Baretinizi kullanmadığınız durumlarda onu güneş ışınlarına direkt maruz bırakmayın.

10 BAŞIN KORUNMASI  Baretinizi ASLA ters takmayın!

11 BAŞIN KORUNMASI  Baretinizin içi malzeme dolabı değildir.  Baretinizi başınıza takmadan önce içine hiçbir malzeme koymayın!

12 BAŞIN KORUNMASI  Sizce bu baret koruma görevini yerine getirir mi?

13 BAŞIN KORUNMASI  Bir kavunu alalım 1.5 m yükseklikten aşağıya bırakalım.  Üç adet kavun daha alalım ve baret içine koyup bağlayalım ve yine 1.5 m yüksekten aşağıya bırakalım. Ne olur sizce?

14 BAŞIN KORUNMASI  Başınız bu kavuna benzemesin.  Mutlaka baretinizi takın!

15


"BAŞIN KORUNMASI Baret;  Başa bir cisim düşmesi, çarpması veya başın bir yere vur ul ması ya da başın gerilimli bir iletkene değmesi olasılığına karşı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları