Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Aksa dijital yayın mixeri  Electro voice mikrofon  Tannoy hoparlör  Tascam cd player  RCS yayın modülü ( program)  Ariapos yayın otomasyon modülü.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Aksa dijital yayın mixeri  Electro voice mikrofon  Tannoy hoparlör  Tascam cd player  RCS yayın modülü ( program)  Ariapos yayın otomasyon modülü."— Sunum transkripti:

1

2  Aksa dijital yayın mixeri  Electro voice mikrofon  Tannoy hoparlör  Tascam cd player  RCS yayın modülü ( program)  Ariapos yayın otomasyon modülü

3 Radyo PALMALİ HOLDİNG’ e aittir. Kuruluş aşamasında Radikal ile çalışıldı. Otomasyon konusunda RCS ile çalışılıyor. Yayın ile ilgili bilgisayarlar için HP özel çözümlerini kullanıyor. (ekstra güçlendirilmiş bilgisayarlar.)

4  Pal Media Yayıncılığı.  Radyoda ağırlıklı olarak müzik ile ilgili programlar yapılmakta. Hafta içi ingilizce bilen ve dans müziğine hakim Dj’ler yayın yapıyor. Hafta sonunda ise dünyaca ünlü Dj’ler konuk oluyor.

5  Marmara bölgesine internet üzerinden tüm dünyadan dinleyicilerine ulaşıyor. Yayın akışı internet üzerinden yapılıyor. Uydu çıkışı yedek olarak kullanılıyor. Dağıtımı Çamlıca da bir vericiden sağlanıyor.

6  07.10 Mehmet Fatih DOĞAN : Hit morning  10.14 Esin GÖRÜR : Coffee Talk  14.16 Aykut BALCI  16.20 Fikret KOCAMAZ : Back To Home  20.24 Tuğan KOZAN

7  Sabah ve akşam drive saatlerinde ( hit morning, back to home) ağırlıklı olarak hareketli parçalara ve canlı bağlantılara yer veriliyor. Coffee Talk ‘ ta daha çok ofislere ve 20.24 arası üniversite öğrencilerine yönelik yayın yapılıyor.  Hit 40 : Haftanın en popüler parçalarının geri sayımı. Liste her hafta internet sitesinden ilan ediliyor.  NISSAN JUKE DANCE DEPARTMENT: Pal Station djleri ve Hardwell, David Guvetta, Avicii gibi dünyaca ünlü djlerin setleri yayınlanıyor.

8  Yabancı hit müzikler. Daha çok dans müziğine ağırlık veren bir CHR formatı izlenmektedir. (Contemporary Hit Radio )

9

10

11


" Aksa dijital yayın mixeri  Electro voice mikrofon  Tannoy hoparlör  Tascam cd player  RCS yayın modülü ( program)  Ariapos yayın otomasyon modülü." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları