Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Çevirerek atlama  Sabit iple atlama  Çevirerek atlanan ipte yavrucaklarımızdan ikisi ipi sallar ve ortadaki arkadaşımız takılmadan zıplamaya ipi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Çevirerek atlama  Sabit iple atlama  Çevirerek atlanan ipte yavrucaklarımızdan ikisi ipi sallar ve ortadaki arkadaşımız takılmadan zıplamaya ipi."— Sunum transkripti:

1

2

3  Çevirerek atlama  Sabit iple atlama

4  Çevirerek atlanan ipte yavrucaklarımızdan ikisi ipi sallar ve ortadaki arkadaşımız takılmadan zıplamaya ipi atlatmaya çalışır. Bu oyun çocukların ritim duygusu kazandırır ve arkadaş ilişkilerinde guven duygusu kazandırır

5

6

7  Sabit ip ile ip atlama oynarken yine iki arkadaşımız ipi iki kat yaparak ayaklarına gererek yukseklık sevıyesını ayarlarlar ve belirlenen şekilde belirlenen şarkıyla oyunda yanlış hamle yapmadan bitirmeye çalışırlar. Bu oyun çocuklarımızın hafızasını ve dikkatlerini geliştirir.

8

9

10  Kaynak: huseyin furkan demirkesen  Görseller: konak sokak oyun festivali,kadınextra.com.

11  Teşekkürler.


" Çevirerek atlama  Sabit iple atlama  Çevirerek atlanan ipte yavrucaklarımızdan ikisi ipi sallar ve ortadaki arkadaşımız takılmadan zıplamaya ipi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları