Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ"— Sunum transkripti:

1 Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
Dünyanın en ince eve en az enerji harcayan kablo ve plaka tipi ışıklı reklam ürünü

2 NedİR elektro poster? Açık ve Kapalı Hava Reklamcılığına yenilikçi ve faydalı bir çözümdür. Düşük enerji verilerek elektro-ışıma tekniğinin kullanıldığı ışıklandırma sistemidir. Dünyanın en ince (0,7mm) ışık yayan ürünüdür. Esnektir ve kolay şekil alır. Plaka ya da kablo biçimindedir. İstenilen türde «Animasyon» yapılır. Sese duyarlı animasyonlar yapılabilir.

3 ÇALIŞMA ve Ürün ÖZELLİKLERİ
Teknolojisi ısıya ihtiyaç duymadan ışık üretir. Düşük elektrik tüketimi ile yumuşak bir ışık verir. UV ışınlarından etkilenmez. Hiçbir gaz ya da ısı yaymaz, insan sağlığına zarar verici kimyasallar barındırmaz. Kesilerek tekrar şekillendirilebilir, esnekliği sayesinde her türlü alana uyum sağlar. Düşük karbon salımı. Sisli havalarda görünür. Açık havada geceleri 8KM’den görülebilir. Hafif, kolay taşınılabilen ve kurulumu kolaydır. -30° + 70° dört mevsim hava koşullarına uygundur.

4 Düşük EnerJİ TÜKETİMİ 10.0000 saatten fazla çalışma ömrü
Elekto Poster 1 metrede 1 watt enerji tüketir. Elektrik Frekansı: 50HZ-2000HZ / HZ Güç: 0.8MW / CM2  Akım: 0.15MA / CM2 

5 Düşük EnerJİ TÜKETİMİ

6 UYGULAMA ALANLARI Mimari Bina iç ve dış dekorasyonlarında,
Tabela, poster, fuar, reklam panoları, Tente sistemlerinde, Mobilya ve aksesuarlarda, İç mekan dekorasyonlarında, İskele ve yatlarda, Merdiven basamaklarında, Bahçe, havuz içi ve kenarlarında, Otel, Bar ve gece kulüplerinde, Yürüyüş Yolları, Araç Giydirmelerinde, Ve hayal gücünüzün ulaştığı her yerde!...

7 Örnek Uygulamalar

8 Örnek Uygulamalar

9 Örnek Uygulamalar

10 Örnek Uygulamalar

11 FaBRİKAMIZ 1998'den 2005'e; Türkiyede plastik ürünlerin üretimi,toptan ve perakende pazarlama satışını yapmakta olan firmamız, 2005 yılından bu yana; Çin'in Shandong eyaletinin doğusunda, Sarı Deniz kıyısında bulunan Qingdao şehrinde; Qingdao Delta Industrial Machinery adı ile extruder tabanlı yenilikçi ve son teknoloji 3000m²'lik makina üretim parkurunu kurarak, bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. 2015 yılı ile birlikte; Makina üretim parkurunun dışında, yeni yatırımıyla elektroposter® üretimine başlamıştır. Bu yeni ve son teknoloji üretimi ile yurt içi ve yurt dışı pazarına hizmet vermeye başlamıştır.

12 ÜRETİM

13


"Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları