Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik."— Sunum transkripti:

1

2 İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik devreye girer  Kuruluşunuzda İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için gereklidir.  Yangın  Deprem  Her türlü elektrik kesintilerinden kaynaklanan riskler için kullanımınıza sunulmuştur.

3 KULLANIM ALANLARI Fabrikalar ve Atölyeler Site Bina Alışveriş Merkezleri Sinema ve Tiyatro Salonları Sağlık Kuruluşları Eğitim Kurumları Depo ve Antrepolar

4 YANGIN DURUMUNDA  Yangın durumunda yangın söndürme sistemi tarafından (veya personel tarafından) öncelikle risklerin bertaraf edilmesi için elektrik kesintisi yapılmaktadır. Bu durumda;  Çalışan ve/veya müşterilerin bulundukları yerlerin aydınlatması kesilir. Kapalı ortamlarda gündüz dahi görüş kaybolur veya azalır.  Yanan malzemeden çıkan gaz ve oluşan duman görüşü engeller.  Yangın durumda devreye girecek otomatik yangın söndürme sistemleri sulu sistem olduğunda yangın bölgesinde aşırı bir duman ve sis oluşacaktır.  Klasik acil aydınlatma sistemleri yangında oluşan sis ve duman karşısında etkisiz kalır.  Acil Durum Aydınlatma sisteminde araç SİS FARLARI kullanıldığından aşırı duman ve siste dahi aydınlatma fonksiyonunu yerine getirir.  Personelin tahliyesi acil çıkış kapılarının görülebilmesi ile mümkün olacaktır.  Yangında oluşacak Panik ortamı aydınlatma olduğundan daha az ve kontrol edilebilir olacaktır.

5 DEPREM DURUMUNDA  Deprem durumunda Elektrik dağıtım şirketleri tarafından (Veya personel tarafından) öncelikle risklerin bertaraf edilmesi için elektrik kesintisi yapılmaktadır. Bu durumda;  Çalışan ve/veya müşterilerin bulundukları yerlerin aydınlatması kesilir. Kapalı ortamlarda gündüz dahi Görüş kaybolur veya azalır.  Oluşan sarsıntı nedeni ile Yangın oluşma riski yüksektir ve bu durumda devreye girecek otomatik söndürme sistemleri sulu sistem olduğunda yangın bölgesinde aşırı bir duman ve sis oluşacaktır.  Depremin ilk şoku atlatıldığında binanızın tahliyesi için klasik acil aydınlatma sistemleri etkisiz kalır.  Personelin tahliyesi acil çıkış kapılarının görülebilmesi ile mümkün olacaktır.  Binanızın tahliyesi sonrasında enkaz altında kalanların kurtarılmasında kurtarma ekiplerinin yardımcısıdır.  Acil Aydınlatma Sistemini Bina dışında da kullanarak Deprem sonrası ilk müdahale ve kurtarma işlemlerinde fayda sağlanabilir.

6  Giriş Gerilimi 230 V AC,50Hz  Şarj Süresi 6 Saat  Çalışma Sıcaklığı 0-40C  Ayarlanabilir Spot Lambalar  Mikro işlemcili Kontrol Kartı  Akıllı Akü Şarj Sistemi  Akıllı Akü Yönetimi ile uzun kullanım süresi  Şebeke ve Şarj Göstergesi  Elektrik Kesintisinde Hızlı Devreye Girme Süresi  Test Butonu sayesinde şebeke gerilimini kesmeden test olanağı  Deprem Rafı (opsiyonlu)  Elektro Statik Toz Boya ile boyanmış muhafaza  Talep Edilen Renklerde (opsiyonlu)  Sanayi Sınıfı Yüksek Dayanıklılık  İmalat Hatalarına Karşı 2 (iki) Yıl Tam Garanti

7


"İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları