Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına gidin.(http://iop- v10-st-training.21classes.com/ sitesi gibi..) Blok sayfasına gidin.(http://iop-

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına gidin.(http://iop- v10-st-training.21classes.com/ sitesi gibi..) Blok sayfasına gidin.(http://iop-"— Sunum transkripti:

1 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına gidin.(http://iop- v10-st-training.21classes.com/ sitesi gibi..) Blok sayfasına gidin.(http://iop- v10-st-training.21classes.com/ sitesi gibi..)http://iop- v10-st-training.21classes.com/http://iop- v10-st-training.21classes.com/

2 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına da register user bölümünde usename kullanıcı adı,password bölümüne şifrenizi girin login tuşuna basınız. Blok sayfasına da register user bölümünde usename kullanıcı adı,password bölümüne şifrenizi girin login tuşuna basınız.

3 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına size ait olan bölüm gelecektir.Buradaki bölümlerden edit weblog bölümünü tıklayacaksınız. Blok sayfasına size ait olan bölüm gelecektir.Buradaki bölümlerden edit weblog bölümünü tıklayacaksınız.

4 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına şekildeki gibi alan çıkacaktır.Burada entires bölümü seçeceksiniz. Blok sayfasına şekildeki gibi alan çıkacaktır.Burada entires bölümü seçeceksiniz.

5 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına şekildeki gibi alan çıkacaktır.Burada entires bölümü seçeceksiniz. Entries Bölümündeki Nev Entry seçeceksiniz.. Blok sayfasına şekildeki gibi alan çıkacaktır.Burada entires bölümü seçeceksiniz. Entries Bölümündeki Nev Entry seçeceksiniz..

6 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına aşağıdaki gibi bölüm gelecektir.Entry title bölümün yazının başlığını,entry body bölümünde yazınızı yazacaksınız. Blok sayfasına aşağıdaki gibi bölüm gelecektir.Entry title bölümün yazının başlığını,entry body bölümünde yazınızı yazacaksınız. Metni şekillendirmek için burayı kullanacaksınız. BASLIK İÇİN YAZI YAZ METNİ YAZ

7 BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA En sonda da yazdığınız metni yayınlamak için publish bölümüne tıklayacaksınız.Sonunda yazımız internet ortamında yayınlanmaya başaklayacaktır. En sonda da yazdığınız metni yayınlamak için publish bölümüne tıklayacaksınız.Sonunda yazımız internet ortamında yayınlanmaya başaklayacaktır.


"BLOK SİTESİNDE KENDİ ALANINA YAZI YAZMA Blok sayfasına gidin.(http://iop- v10-st-training.21classes.com/ sitesi gibi..) Blok sayfasına gidin.(http://iop-" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları