Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dr. Y. İlker TOPCU www.ilkertopcu.netwww.ilkertopcu.net www.ilkertopcu.org www.ilkertopcu.infowww.ilkertopcu.orgwww.ilkertopcu.info www.facebook.com/yitopcu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dr. Y. İlker TOPCU www.ilkertopcu.netwww.ilkertopcu.net www.ilkertopcu.org www.ilkertopcu.infowww.ilkertopcu.orgwww.ilkertopcu.info www.facebook.com/yitopcu."— Sunum transkripti:

1 Dr. Y. İlker TOPCU www.ilkertopcu.netwww.ilkertopcu.net www.ilkertopcu.org www.ilkertopcu.infowww.ilkertopcu.orgwww.ilkertopcu.info www.facebook.com/yitopcu twitter.com/yitopcu instagram.com/yitopcu

2 Dr. Y. İlker Topcu (www.ilkertopcu.net) & Dr. Özgür Kabak (kabak@itu.edu.tr)www.ilkertopcu.netkabak@itu.edu.tr 2

3

4

5 İkinci adımdaki mucize nasıl ele alınabilir? “Yönetsel Karar Verme”

6 Bu ders, öğrencilere farklı durumlardaki organizasyonel karar verme sorunlarında sayısal analiz teknikleri kullanma yeteneği sağlamayı amaçlar. Modellerin varsayımlarını ve sınırlarını tartışacağız ve her tekniğin gerçek hayat kullanışlılığını çok sayıda uygulama ile göstereceğiz. Bilgisayar yazılımlarının (QM for Windows, Super Decisions) kullanımı gerçek hayat sorunlarının modellenmesinin önemini ve modellerin çözümünü anlamaya yardımcı olur.


"Dr. Y. İlker TOPCU www.ilkertopcu.netwww.ilkertopcu.net www.ilkertopcu.org www.ilkertopcu.infowww.ilkertopcu.orgwww.ilkertopcu.info www.facebook.com/yitopcu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları