Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İşim bittiğinde bir veda bile etmeden gideceğim, ama birgün benim geri döneceğimi bileceksin! Seni bulduğumda sana bütünüyle sahip olacak, vakit geçirmeden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İşim bittiğinde bir veda bile etmeden gideceğim, ama birgün benim geri döneceğimi bileceksin! Seni bulduğumda sana bütünüyle sahip olacak, vakit geçirmeden."— Sunum transkripti:

1

2

3 İşim bittiğinde bir veda bile etmeden gideceğim, ama birgün benim geri döneceğimi bileceksin! Seni bulduğumda sana bütünüyle sahip olacak, vakit geçirmeden seni yatağa taşıyacağım... İznini almaya gerek görmeden sana yanaşacak, içine girecek, tüm vucuduna ve hatta ruhuna sahip olacağım. Yatağında duyacağın yorgunluk hissi inanılmaz olacak ve sana herşeyin en fazlasını yaşattığımı düşüneceksin. Yatakta seni nefessiz bırakacağım, çok derin, daha derin nefes alma ihtiyacı duyacak, buna rağmen havasızlıktan damarlarının beyninin içinde attığını hissedeceksin. Seni inletecek hatta hatta ağlatacağım. Seninle bulunduğum süre içinde yataktan çıkmayı hiç istemeyeceksin!

4 İmza: “Grip”

5 Ahh siz büyükler, ne kadar kötü kalplisiniz!!! Tercüme ve düzenleme: Ahmet O. Esin Ocak ‘08


"İşim bittiğinde bir veda bile etmeden gideceğim, ama birgün benim geri döneceğimi bileceksin! Seni bulduğumda sana bütünüyle sahip olacak, vakit geçirmeden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları