Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖDÜLLÜ ZEKA SORULARI 3 adet sorunun çözümünü yapan öğrenciler Cuma günü 3.teneffüste (saat 11: 30 da) md. yard. odasında hazır bulunmalıdır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖDÜLLÜ ZEKA SORULARI 3 adet sorunun çözümünü yapan öğrenciler Cuma günü 3.teneffüste (saat 11: 30 da) md. yard. odasında hazır bulunmalıdır."— Sunum transkripti:

1 ÖDÜLLÜ ZEKA SORULARI 3 adet sorunun çözümünü yapan öğrenciler Cuma günü 3.teneffüste (saat 11: 30 da) md. yard. odasında hazır bulunmalıdır.

2 Ağacın boylarını bulunuz.
Üç ağacın boyları (metre cinsinden) hem toplayınca hem çarpınca 5,70 çıkıyor. Ağacın boylarını bulunuz. Not:Üç ağacında boyu cm cinsinden tamsayıdır.

3 2. ÇOK BÖLÜNEN SAYI 0’dan 9’a kadar olan bütün rakamların yalnız birer kez kullanıldığı 10 rakamlı bir sayı , 1’den 10’ a kadar bütün sayılara tam olarak bölünüyor. Bu koşulu sağlayan en küçük sayıyı bulunuz.

4 3.KARDEŞLER Bir kızın erkek kardeşleri ve kız kardeşlerinin sayısı birbirlerine eşittir. Fakat her erkeğin kız kardeşlerinin sayısı , diğer erkek kardeşlerinin sayısının iki katıdır. Bu ailede kaç kız , kaç erkek kardeş var?

5 SORULARA OKULUMUZ WEB SİTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

6


"ÖDÜLLÜ ZEKA SORULARI 3 adet sorunun çözümünü yapan öğrenciler Cuma günü 3.teneffüste (saat 11: 30 da) md. yard. odasında hazır bulunmalıdır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları