Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu"— Sunum transkripti:

1 Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
T.C. Çankaya Kaymakamlığı Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu

2 Tarihçe Okulumuz Mevlana Bulvarı (Konya Yolu Üzeri) kenarında Balgat Semti Kızılırmak Mahallesi Sok. No:26 Çankaya /ANKARA’da bulunmaktadır. Okulumuza, Türk Milli Eğitimine uzun yıllar hizmet etmiş, 1951 yılından itibaren yaklaşık 10 yıl Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış Hasan ÖZBAY’ın ismi verilmiştir. Okulumuz 1965 tarihinde toplam m2 arsa üzerinde 511 m2 alanı 2 katılı 1967 yılında tamamlanmıştır. Toplam kapalı alanı m2’dir.

3 Tarihçe Okulumuz öğretim yılında Hasan Özbay İlkokulu olarak açılmış olup; 1994 yılına kadar ilkokul olarak hizmet vermiştir. öğretim yılından 2012 yılına kadar ilköğretim olarak eğitime devam etmiştir. 18/06/2012 tarihinde İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülerek şuanda eğitime İmam Hatip Ortaokulu olarak devam etmektedir.

4 Okulumuzda; 8 Derslik, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Bayan Mescit, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Rehberlik Servisi, 1 Öğretmen Çalışma Odası, 1 Kütüphane, 1 Kantin, 1 Spor Odası, 1 Yardımcı Hizmetli Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Arşiv, 1 İşlik, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Bay Mescidi, katlarda kız ve erkek Wc’leri, Abdest Haneleri, Öğretmen Lavaboları ve Bodrum katta Kalorifer Ateşleyici Lojmanı bulunmaktadır.

5 Genel Bilgiler Erkek Bayan Toplam Öğrenci Sayısı Öğretmen Sayısı
( ) Erkek Bayan Toplam Öğrenci Sayısı 62 124 Öğretmen Sayısı 7 9 16 Mevcut Derslik Sayısı 8 İhtiyaç Derslik Sayısı VAR Derslik Başına Öğrenci Say. 25 Öğretmen Başına Öğrenci Say.

6 Genel Bilgiler ADSL Bağlantı BT Sınıfı Fen ve Teknoloji Laboratuarı
( ) ADSL Bağlantı Var BT Sınıfı Fen ve Teknoloji Laboratuarı Okul Kantini Okulun Bina Alanı(M2) 1.022 m2 Okulun Bahçe Alanı(M2) 5.431 m2

7

8 Misyon Vizyon Misyonumuz:
Öğrencilerimizde insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, geleceğe hazırlanırken bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirip İslam Dini’nin ve Milli kültürümüzün liderliğini yapmak ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

9 Misyon Vizyon Vizyonumuz:
Öğrencilerimizin, tarihi ve kültürel mirasımızı koruyan, çağımızın gereklerini anlayabilmek için doğru bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, dini ve milli değerlerimizi benimseyen/ yaşayan örnek davranışlar sergileyen, “bir lisan bir insan” düşüncesi ile yabancı dili en verimli şekilde öğrenen, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık olan, daima kendini yenileyen ve geliştiren, dayanışma ve kardeşlik duygusu içerisinde takım ruhu ile hareket edebilen, sorumluluklarının farkında olan, kendine güvenen, yarınlara umutla bakan, kararlı ve güvenilir bireyler yetiştirmek.

10 OKULUMUZDAN KARELER

11 OKULUMUZDAN KARELER

12 OKULUMUZDAN KARELER

13 OKULUMUZDAN KARELER

14 ÇALIŞMALARIMIZ

15 ÇALIŞMALARIMIZ

16 ÇALIŞMALARIMIZ

17 ÇALIŞMALARIMIZ

18 ÇALIŞMALARIMIZ

19 ÇALIŞMALARIMIZ

20 Gezilerimiz Tarihi Tabiat Müzesi

21 Gezilerimiz Diyanet Gezisi

22 Gezilerimiz Diyanet Gezisi

23 KUTLAMALAR KUTLU DOĞUM HAFTASI

24 KUTLAMALAR KUTLU DOĞUM HAFTASI

25 KUTLAMALAR KUTLU DOĞUM HAFTASI

26 Okulumuz Sınıflarımız

27 Okulumuz BT Sınıfımız

28 Okulumuz Lavobolarımız

29 Okulumuz Bahçemiz

30 Okulumuz Sınıflarımız

31 Okulumuz Erkek Mescidi

32 Okulumuz Bayan Mescidi

33 Okulumuz Kantin

34 İDARECİLERİMİZ Mehmet Recep TİRYAKİ MÜDÜR Tekin DENİZ Müdür Yardımcısı

35 ÖĞRETMENLERİMİZ Adem İLHAN Matematik Ahmet KARAHASANOĞLU
Sosyal Bilgiler Ali ERKAHRAMAN Matematik Ayşe Esra ÖZYAPI İngilizce Fatma MARAŞ Türkçe

36 Bilişim Teknolojileri
ÖĞRETMENLERİMİZ Güner IŞILDAK Din Bilgisi İfakat ATILGAN Türkçe Mustafa GÖZÜBÜYÜK Fen ve Teknoloji Mustafa KIR Din Bilgisi Pınar KORKMAZ Bilişim Teknolojileri

37 ÖĞRETMENLERİMİZ Şebnem GÜRHANOĞLU Rehber Sezen KARAN Arapça
Yaprak BOZDAĞ Beden EĞİTİMİ

38 PERSONEL Mustafa ZORBİLMEZ Memur Orhan GÜVEN Hizmetli

39 Bizi Dinlediğiniz için Hasan Özbay İmamhatip Ortaokulu


"Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları