Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
YayınlayanCanan Cerci Değiştirilmiş 9 yıl önce
1
1 Süt Pazar Durumu Brüksel, 5 Mart 2015
2
25 Mart 2015 Kaynak: 562/2005 & 479/2010+LTO sayılı regülasyon kapsamında Üye Ülkelerden alınan bilgiler, LTO web sitesi AB Çiğ Süt Fiyat Değişimi (Ocak 2015’e kadar)
3
35 Mart 2015 Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler AB Haftalık Yağsız Süttozu Fiyatları Son Fiyat: 218 Euro / 100 kg Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%34
4
5 Mart 20154 Kaynak: 479/2010 sayılı Regülasyon’un 2. Maddesi AB YAĞSIZ SÜTTOZU FİYATLARI (01/03/2015 TARİHİNE KADAR)
5
5 Mart 20155 AB Haftalık Tereyağı Fiyatları Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler Son Fiyat: 328 Euro/ 100 kg Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%10
6
5 Mart 2015 6 AB TEREYAĞI FİYATLARI (01/03/2015 TARİHİNE KADAR) Kaynak: 479/2010 sayılı Regülasyon’un 2. Maddesi
7
Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler 5 Mart 2015 AB Süt İşletmeleri Kotasyonları 7 (Üye ülkelerden alınan bilgilere göre AB ortalamaları ve üretim miktarları)
8
5 Mart 20158 AB Haftalık Yağlı Süt Tozu Fiyatları Son Fiyat: 269 Euro/ 100 kg Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%28
9
Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler 5 Mart 2015 AB Haftalık Kaşar Peyniri FiyatıAB Haftalık EDAM Fiyatı 9 Son Fiyat: 331 Euro/ 100 kgSon Fiyat: 266 Euro/ 100 kg Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%18 Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%29
10
Kaynak:562/2005 ve 479/2010 sayılı Regülasyon kapsamında üye ülkelerden alınan bilgiler 10 5 Mart 2015 AB Haftalık Peynir Altı Suyu Tozu Fiyatları Son fiyat: 96 EURO/ 100 kg Gelişimin, son yılın aynı dönemiyle karşılaştırılması: -%6
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.