Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hakkımızda Evim Perde Dekorasyon 2000 yılında Sevgi Aydın tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Faaliyetlerine öncelikle ev tekstil ve çeyiz grubunda başlayan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hakkımızda Evim Perde Dekorasyon 2000 yılında Sevgi Aydın tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Faaliyetlerine öncelikle ev tekstil ve çeyiz grubunda başlayan."— Sunum transkripti:

1

2 Hakkımızda Evim Perde Dekorasyon 2000 yılında Sevgi Aydın tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Faaliyetlerine öncelikle ev tekstil ve çeyiz grubunda başlayan firmamız daha sonra hızlı bir şekilde büyüme göstererek A dan Z ye ev perdeleri, İşyeri perdeleri grubunda da hizmet vermeye başlamıştır. Profesyonel ekibimizle birlikte ister siz müşterilerimizi mağazamızda ağırlar, isterseniz evinizde ya da işyerinizde ziyaret ederek ürünlerimizi tanıtıp size en uygun seçeneklerimizi birlikte belirleriz. Firmamız, ev ve ofislerinize uygun dikey, stor, zebra, jaluzi, kışbahçesi, sahne perdesi, uzaktan kumandalı ve daha birçok perde tasarımı ve uygulamasını profesyonelce uygulamaktadır. Evm, Premier, Taç, Brillant, Perdelüks, Kaşmir, Verdi, Vinaldi, ve daha bir çok markanın bayisi ve toptancısı olarak zengin ürün çeşitlerini ve uygulamalarını beğeninize sunmamız için aramanız yeterlidir. Sizin memmuniyetiniz bizim mutluluğumuzdur                  

3 Mekanizmalı Perdeler Stor Perde Zebra Perde
Stor perde, her mekanda sadeliği ile uyum sağlayan kullanışlı, dekoratif ve modern bir perde sistemidir. Tek başına kullanılabileceği gibi, farklı perde modelleri ile de kullanılarak mekânın çehresini değiştirir. Stor perdenin getirdiği sade ve yalın yaklaşım sayesinde ev dekorasyonlarında kolay ve pratik çözümler üretebilirsiniz. Zebra perdeler tül ve güneşlik fonksiyonlarının aynı sistemde bir araya gelmesiyle dizayn edilmiş, modern ve yenilikçi perde sistemidir. İstenildiğinde ışığı keser ve mekanı karartır, istenildiğinde şeffaf tarafları aynı konuma getirilerek mekana ışık almanızı sağlar. Zebra perdeler, motorlu olarak da tasarlanarak, kullanım konforu ve rahatlık sağlar. Motorlu sistemlerde ise;  “uzaktan kumandalı” “butonlu” “sensörlü” “otomatik” seçenekler yer almaktadır. Hangi sistem veya modeli tercih ederseniz edin, zebra perdelerin artık evlerimize şıklık ve renk kattığı kesin!

4 Mekanizmalı Perdeler Magic Frame Dikey Perde
Magic Frame pencere, kapı ve çevredeki herhangi bir yere delik açmadan monte edilebilen, kullanımda çığır açan perde sistemidir. Sistem pencere ve kapı contalarına bağlantı elemanlarını sıkıştırılarak takıldığından montajı çok kolaydır. Magic Frame tüm stor ve plise kumaş çeşitlerimiz ile üretilebilir ve beyaz, altın meşe ve maun renk seçenekleri ile pencerenizin rengine uyum sağlar. Sistem pencere ve kapı üzerine tam oturduğundan sistemde kullanılacak kumaş cinsine bağlı olarak enerji verimliliğine katkıda bulunur. Sistemde sarkan zincir, ip vs bulunmadığı için çocuklar için güvenlidir. Dikey perdeler genellikle işyerlerinde kullanılan büyük cepheler için bir çözüm perdesidir.Pvc ve kumaş seçenekleri mevcuttur. Özellikle kumaş bant seçeneği ile ev dekorasyonlarında rahatlıkla kullanılabilen bir perde çeşididir. Bant genişlikleri 89 mm ve 127 mm.dir. Bantların farklı doku ve renk seçenekleri mevcuttur.Dikey perdeler, istenirse 6 metre enine kadar tek parça halinde üretilebilir. Bantların farklı boylarda kesilebilmesi, dikey perdelerin eğimli tavanlarda da kullanılmasına olanak sağlar. 

5 Mekanizmalı Perdeler Ahşap Jaluzi Metal Jaluzi
Değişen yaşam tarzıyla birlikte Ahşap jaluziler artık ev dekorasyonlarında da kullanılmaktadırlar. Mekana sıcak ve rahat bir ambiyans katarlar. Sadece işlevsel değil aynı zamanda dekoratif bir üründürler. Kullanıldığı yerlerin genel dekorasyonuna uyum sağlarlar. Zararlı güneş ışınlarını süzüp, ahşabın ısı yalıtımının daha iyi olmasından ötürü alüminyum jaluzilere göre mekanı daha serin tutarlar. Ahşap jaluzilerde doğal ağaç renkleri mevcuttur. Ahşap görünümüne ya da rengine sahip plastik türevlerinden değil, tamamen doğal ağaçlardan üretilirler Metal Jaluzi perdeler kullanışlı, dayanıklı, uygulama alanı geniş, birçok renk ve farklı materyal çeşitliliğine sahip bir ürün grubudur. Metal jaluziler, çift taraflı yöne dönme özelliğine sahiptir. 16 mm-25 mm-50 mm olmak üzere üç ayrı bant genişliğinde üretilirler. 25 mm bant genişliğine sahip metal jaluzi perdelerde bant aralıkları 16 mm'ye göre daha fazla olduğu için bantlar açık konumdayken mekan daha çok ışık alır.

6 Mekanizmalı Perdeler Japon Perde Katlamalı Perde
Japon perde, uzak doğu yaşam tarzından esinlenerek doğmuş mekanizmalı perde sistemidir. Bu perde için yapılan diğer bir tanımlama "panel perde"dir. Japon perdeler, normal pvc kornişe uygulanabildiği gibi, kendine özgü ip kontrolü ile çalışan japon perde mekanizması ile de mekanik bir şekilde hareket edebilir. Mekanizmalı sistemleri, isteğe bağlı ortadan, sağa veya sola açılır üretilir. Japon perdelerde istenilen kumaş veya tül tercih edilebilir. Japon perde için stor perde kumaşları veya ahşap/hasır/bambu seçenekleri de tercih edilebilir. Katlamalı perdeler, farklı pek çok kumaş seçeneği ile modern mekanlarda da, klasik mekanlarda da tercih edilen, mekanizmalı perdeler arasındadır. Katlamalı perdeler için ipek, polyester, keten, tafta, kadife, şönil, viskon, tül gibi pek çok kumaş kullanılabilir. Katlamalı perdeler işlevsellikleri açısından tek kullanılabileceği gibi, farklı perde çeşitleri ile yapılan tasarımların içinde de kullanılabilir. Katlamalı perdeler kademeli veya kademesiz olarak toplanabilir. Toplanmış yükseklik, perde boyuna ve dikiş şekline göre 30 cm. İle 45 cm. arasında değişir.Toplanmış yükseklik, tavan ve açılan kanat arasındaki mesafenin az olduğu mekanlarda özellikle dikkate alınmalıdır.İsteğe göre, katlamalı perde eteğine uygulanan farklı etek kesimleri, perdenin hareketlilik kazanmasını sağlar.                                                                       

7 Mekanizmalı Perdeler Plise Perde Rustik
Plise perde, çözüm perdesi olmakla birlikte çok sayıda kumaş seçeneğiyle mekanlarda önemlidekoratif bir perde olarak ön plana çıkmaktadır. Açılı, üçgen, tavan ve dairesel pencerelerde rahatlıkla kullanılabilir. İp kontrollü, kulp kontrollü, yüksek noktalarda çekme veya çevirme çubuğu kontrollü veya motorlu olarak kullanılabilir. Kullanıldığı yerlere göre değişen 100'ün üzerinde renk ve desen seçeneği bulunur. Plise perde açıldığında, max. toplama uzunluğu fazla olmadığından dolayı kanat ile tavan arasının yetersiz olduğu yerlerde rahatlıkla kullanılabilirler.  Rustikler, kornişe alternatif borulardır. Perdelerde korniş yerine rustik borular kullanılır. Rustik boruların, metal ve ahşap iki çeşidi mevcuttur. Taşıyıcı borular, duvar veya tavana özel ayaklarıyla monte edilir. Perde, ahşap veya metal halkalarla boru üzerinde hareket ettirilir. Ahşap Rustik, Pirinç Rustik, Pirinç Görünümlü Alüminyum Rustik, Alüminyum Kanallı Rustik, Antik Rustik olmak üzere 5 farklı çeşitten oluşmaktadır.                                                                    

8 Mekanizmalı Perdeler Motorlu Perde
Motorlu Perde, tüm mekanizmalı perdelere uygulanabilen bir sistemdir. Tek bir tuşla evinizde, iş yerinizde tüm perdelere hakim olabilir, perdelerinizi otomatik kontrol etmenin konforunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca güneş, yağmur ve rüzgar sensörleri ile otomasyonu hava şartlarına uydurabilir, kumandaların özellikleri sayesinde istediğiniz günün istediğiniz saatlerinde otomatik açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz. Motorlu perde uygulamaları: Sahne perdesi, Projeksiyon perdesi, motorlu stor perde, motorlu kış bahçesi perdesi, motorlu zebra perde, motorlu japon perde, motorlu dikey perde, motorlu ahşap jaluzi perde , motorlu plise perde. Motorlu sistemlerde ise; “uzaktan kumandalı” “butonlu” “sensörlü” “otomatik” seçenekler yer almaktadır. Hangi sistem veya modeli tercih ederseniz edin, motorlu perdelerin evlerimize şıklık ve renk kattığı kesin!

9 Perde Aksesuarları Kol Bağları Brizler Dantel Saçak Boncuk
Renso & Ambrans Mıknatıslı Mandal Braçol Sarkıt

10 Markalarımız

11 Referanslarımızdan Bazıları

12 Yaptığımız Çalışmalardan Örnekler

13 Evim Perde Dekorasyon Ev Tekstili Nurtepe Mah. Sokullu Cad. No.61/A
Kağıthane / İstanbul Tel :


"Hakkımızda Evim Perde Dekorasyon 2000 yılında Sevgi Aydın tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Faaliyetlerine öncelikle ev tekstil ve çeyiz grubunda başlayan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları