Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI. SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI KULLANIM ORANI % 0,1- % 0,5.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI. SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI KULLANIM ORANI % 0,1- % 0,5."— Sunum transkripti:

1 SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI

2 SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI KULLANIM ORANI % 0,1- % 0,5

3 SE FLOW-300 I. Extruder kafa basıncını düşürür. III. %30’lara varan kapasite artışı mümkündür. V. Daha düşük sıcaklıkta çalışmanıza imkan verir (10-25°C). II. Polimerin viskositesini düşürür, daha kolay akışını sağlar. IV. Motorun torkunu düşürür, çektiği enerjiyi azaltır, enerji tasarrufu sağlar. IV. Motorun torkunu düşürür, çektiği enerjiyi azaltır, enerji tasarrufu sağlar.

4 VI. Daha düşük sıcaklıkta çalışılabildiği için soğutma ihtiyacı düşer. VIII. Film kalınlığındaki değişimleri minimize eder. X. Pigment ve kalsit dispersiyonunu arttırır. SE FLOW-300 VII. İstenirse sıcaklıkları değiştirmeden vida devri arttırılarak daha yüksek hızda ürün çekilebilir. VII. İstenirse sıcaklıkları değiştirmeden vida devri arttırılarak daha yüksek hızda ürün çekilebilir. IX. Yüzey parlaklığını ve düzgünlüğünü arttırır, ipeksi bir görünüş verir. IX. Yüzey parlaklığını ve düzgünlüğünü arttırır, ipeksi bir görünüş verir.

5 XIV. Kopma mukavemetini arttırır. XII. Kullanılan diğer katkı malzemelerinin (slip, antiblok, antistatik, UV) performansını yükseltir. XII. Kullanılan diğer katkı malzemelerinin (slip, antiblok, antistatik, UV) performansını yükseltir. SE FLOW-300 XI. Daha yüksek miktarda kalsit kullanımına yardımcı olur. SE FLOW-300, beyaz renkli granül halinde olup, 25kg’lık kutularda ambalajlanmıştır. XIII. Kafada oluşan oksitlenmiş polimer kalıntısını minimize eder. XV. Isıl kaynak mukavemetini arttırır.


"SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI. SE FLOW-300 PERFORMANS ARTTIRICI KULLANIM ORANI % 0,1- % 0,5." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları