Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 6 Ocak 2010 Çarşamba 72 sayısının onlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 6 Ocak 2010 Çarşamba 72 sayısının onlar."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 6 Ocak 2010 Çarşamba 72 sayısının onlar basamağındaki rakamın basamak değerinin 15 eksiği kaçtır? 54’ten başlayıp geriye doğru dörder ritmik sayarken 5. saymada hangi sayıyı söyleriz? Annem iş yerinde sabahleyin 3, öğleden sonra 4 bardak çay içmektedir. Annem bir bardak çayı 2 şekerle içtiğine göre kaç şeker tüketmektedir? Tek sıra hâlinde dizilen öğrencilerden Hasan baştan 4., sondan 16.’dır. Bu dizide kaç öğrenci vardır? Pazardan aldığımız 50 kilogram domatesin 28 kilogramı ile salça, 15 kilogramı ile turşu yaptık. Geriye kaç kilogram domates kaldı? 32 metre kumaşın önce 6 metresi, sonra 8 metresi satıldı. Geriye kaç metre kumaş kaldı?

3 Mitat Zorlu 2 Doğu BatıKuzey Güney Büyük dede, olduğu yerde doğruldu. Kollarını iki yana doğru açtı. Sağ kolu güneşe doğru …………………. gösteriyordu. Sol kolu ise ………………………… gösteriyordu. Yüzü ………………….. dönüktü. Arkası ise ………………………. gösteriyordu. Noktalı yerleri koyu yazılı olan yönlerden uygun olanlarıyla doldurman gerekiyor. Güneş her zaman doğudan yükselir. Yani doğar. Batıya doğru usulca yol alır. En sonunda da batı yönünde batar. Yani sizin uyumanız gibi uykuya yatar. Ertesi gün yine aynı şeyi yapar. Çok çalışkan ve planlıdır. Zamandan şaşmaz. Siz zamanı güneş gibi kullanıyor musunuz? Doğu Batı Kuzey Güney Ön Arka Alt Üst Sağ Sol Görselin sağ tarafındaki kavramları kullanarak, görseli betimleyelim. Çocuğu merkez nokta olarak düşünebilirsiniz.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 6 Ocak 2010 Çarşamba 72 sayısının onlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları