Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hangi duygularımız var ve bu duyguları nasıl ifade ediyoruz? Drama yaparak her duyguyu yaşadık. Parmak izlerimiz farklımıdır? deneyi ile büyüteçle tanıştık..

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hangi duygularımız var ve bu duyguları nasıl ifade ediyoruz? Drama yaparak her duyguyu yaşadık. Parmak izlerimiz farklımıdır? deneyi ile büyüteçle tanıştık.."— Sunum transkripti:

1 Hangi duygularımız var ve bu duyguları nasıl ifade ediyoruz? Drama yaparak her duyguyu yaşadık. Parmak izlerimiz farklımıdır? deneyi ile büyüteçle tanıştık.. Duyu organlarımızı ve duyularımızı deney yaparak öğrendik ve kavram haritaları oluşturduk..

2 Vücudumuzdaki organları, organ maketinde inceledik ve kendi organ maketlerimizi oluşturduk. İskeletimizin görevlerini öğrendikten sonra, kürdanları kullanarak bir iskelet oluşturduk. Zamanı ölçmeye yarayan araçları inceledik ve sınıfımız için bir saat oluşturduk. Artık tam saatleri söyleyebiliyoruz. Kelebeğin yaşam öyküsünü önce hikaye kitabımızdan okuduk. Daha sonra bu hikayeyi biz renklendirip, tekrar oluşturduk. Ve sonunda kelebeğin yaşam döngüsü kavram haritamızı oluşturduk.

3 Geometrik şekilleri bedenimizle yaptık. Ardından oyun hamurları ve kürdanlarla; köşelerini, kenarlarını saydık.. 24 Kasım Öğretmenler gününde; bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık.. ‘’Tutum, Yatırım ve Türk Malları’’ haftasını kutladık..

4 Ailelerimizi sınıfımıza davet ettik ve birlikte deney yapıp, hikaye kitabı okuduk. Kese kağıdından oluşturduğumuz kuklalarla, kukla tiyatrosu yaptık.


"Hangi duygularımız var ve bu duyguları nasıl ifade ediyoruz? Drama yaparak her duyguyu yaşadık. Parmak izlerimiz farklımıdır? deneyi ile büyüteçle tanıştık.." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları