Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kâinat Kitabından Bir Sayfa Kelebekler ! Bu sunumda göreceğiniz harika yaratıklar kanatlılardan; hani şu uçmanın yürümekten daha iyi olduğunu düşünerek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kâinat Kitabından Bir Sayfa Kelebekler ! Bu sunumda göreceğiniz harika yaratıklar kanatlılardan; hani şu uçmanın yürümekten daha iyi olduğunu düşünerek."— Sunum transkripti:

1

2 Kâinat Kitabından Bir Sayfa Kelebekler ! Bu sunumda göreceğiniz harika yaratıklar kanatlılardan; hani şu uçmanın yürümekten daha iyi olduğunu düşünerek kanatlamaya karar verenlerden. Bir toplu iğne başından küçük beyinleriyle düşünüp aynı büyüklükteki kalpleriyle hissederek bu harika desenleri, bu muhteşem renk cümbüşlerini KENDİLİKLERİNDEN ve TESADÜFEN oluşturacak şekilde EVRİMLEŞMİŞLER. Sadece bir gün olan ömürlerini uzatacak çareler bulamamışlar, belki de buna lüzum görmemişler ama; belki bu masalları uyduranlara ilham vermek için, belki de bunların masal olduğunun farkında olmamız için işte böyle harikalar YARATMIŞLAR (!)

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27


"Kâinat Kitabından Bir Sayfa Kelebekler ! Bu sunumda göreceğiniz harika yaratıklar kanatlılardan; hani şu uçmanın yürümekten daha iyi olduğunu düşünerek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları