Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sadece siz PIRELLI’cilerin ula abilece¤i, INTER tak›m›n›n ünlü oyuncusu RONALDO’nun orijinal FORMASI (UMBRO marka). S›rt›nda RONALDO’nun bask›l› foto¤raf›,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sadece siz PIRELLI’cilerin ula abilece¤i, INTER tak›m›n›n ünlü oyuncusu RONALDO’nun orijinal FORMASI (UMBRO marka). S›rt›nda RONALDO’nun bask›l› foto¤raf›,"— Sunum transkripti:

1

2

3

4 Sadece siz PIRELLI’cilerin ula abilece¤i, INTER tak›m›n›n ünlü oyuncusu RONALDO’nun orijinal FORMASI (UMBRO marka). S›rt›nda RONALDO’nun bask›l› foto¤raf›, önünde P3000 Energy logolu T-SHIRT. Yaz k› rahatl›kla kullanabilece¤iniz pamuklu, özel PIRELLI logosu nak› l› SWEAT-SHIRT. Tek ba ›na veya sweater içine giyebilece¤iniz %100 pamuklu, rahat ve dayan›kl› özel PIRELLI logosu nak› l› POLO SHIRT.

5 Bu k› herkesin gözü montunuzda olacak. So¤u¤u asla hissetmeyece¤iniz %100 su geçirmez KAZ TÜYÜ MONT. %100 su geçirmez, içi silikon elyafl› ve astarl› ANORAK YELEK. Rahat, yumu ak ve sizi s›ms›cak tutacak canl› rengi ile PIRELLI POLAR PULLOVER. ‹mperteks kuma tan i4htiyaca uygun iki ayr› ebatta üretilmi SPOR ÇANTALAR. Yazl›k ve k› l›k olmak üzere iki ayr› kuma tan üretilmi PIRELLI APKA.

6 ‹ ELB‹SELER‹Sa¤l›¤›n›za uygun, asite dayan›kl› kuma tan üretilmi rahat ve ›k i elbiseleri. KI LIK TULUMLAR YAZLIK TULUMLAR ÖNLÜKLER

7 Dinamik ve ›k bir ya ama e lik eden ince ve ay›rt edici çizgiler. Kulland›kça güzelle en tümüyle çevre dostu %100 vejetal deri ve mat nikel aksesuarlarla siyah ve koyu taba renklerinde eksiksiz bir koleksiyon. Ön gövde kapakl›, iki cep ve iki ana iç bölmeden olu uyor. Arka gövdede fermuarl› geni bölüm ve gövde boyunca aç›k cep, ayr›ca yan gövdede cep telefonu için özel detay bulunuyor. Ask›s› ayarl› ve kancal› çok fonksiyonlu EVRAK ÇANTASI. GÖN'DEN ÜÇLÜ DER‹ SET Cüzdan, kemer ve anahtarl›k bir arada. GÖN DER‹ KEMER GÖN DER‹ CÜZDAN GÖN DER‹ ANAHTARLIK PIRELLI logosu kabartmal›, zarif DER‹ ANAHTARLIK.

8 - PIRELLI ve CEAT renklerinde ithal KALEMLER. PIRELLI ve CEAT renklerinde Tokai marka ÇAKMAKLAR. Özel bir kahve molas› için Gorbon'dan PIRELLI KUPA. Dayan›kl›, kaliteli, %100 pamuktan HAVLULAR. CAM-BUZ TEM‹ZLEME ALET‹ Kalitenin ve zerafetin bulu tu¤u bir marka,NINO CERRUTI KALEM TAKIMI. En az dolma ve tükenmez kalem kadar ›k kutusuna da bay›lacaks›n›z. Paslanmaz çelikten, yüksek kaliteli, çok fonksiyonlu, orijinal SWISS ARMY KNIFE. Bu özel çak› sizin için ‹sviçre'den ithal. Teknoloji ve dizayn harikas› bu KARE MASA SAAT‹N‹N LCD göstergesi, çevirdi¤iniz yöne göre otomatik olarak alarml› saat, kronometre, derece ve takvim olarak de¤i iyor. Sizi asla karanl›kta b›rakmayacak, akülü, arj edilebilir, fla örlü portatif masa FENER‹.


"Sadece siz PIRELLI’cilerin ula abilece¤i, INTER tak›m›n›n ünlü oyuncusu RONALDO’nun orijinal FORMASI (UMBRO marka). S›rt›nda RONALDO’nun bask›l› foto¤raf›," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları