Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Getting you there. Fortis Bank Türkiye MediaCat Felis 2009 Ödülleri Sinema Medya Kullanımı Ödülü ve Büyük Ödül.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Getting you there. Fortis Bank Türkiye MediaCat Felis 2009 Ödülleri Sinema Medya Kullanımı Ödülü ve Büyük Ödül."— Sunum transkripti:

1 Getting you there. Fortis Bank Türkiye MediaCat Felis 2009 Ödülleri Sinema Medya Kullanımı Ödülü ve Büyük Ödül

2 FORTIS BANK TÜRKİYE "ACİL KREDİ" SİNEMA MEDYA KULLANIMI İLE FELİS BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU. 4. Mediacat Felis Ödülleri’nde "Fortis Acil Kredi SMS ile Başvuru" sinema reklamı “En İyi Sinema Medya Kullanımı” ödülü ve kategori birincisi 19 projenin arasından sıyrılarak oy çokluğuyla “Büyük Ödül” almaya hak kazandı.

3 YENİLİKÇİ MEDYA STRATEJİSİ: Fortis Bank Türkiye, bu uygulamayla sinemada reklam kuşağında yayınlanan diğer tüm reklamlardan ayrışarak, salondaki izleyicilerin reklama odaklanmalarını ve reklamla interaktif bir ilişki kurmalarını hedefledi.

4 YARATICI UYGULAMA: Reklam kuşağı sırasında açık tutulan salon ışıkları, kolonlardan gelen elektrik kesilmesi efektiyle birlikte bir anda kapanır. Salon ve perde bir anda kapkaranlık kalır. Birkaç saniyelik sessizlikten sonra mikrofona yapılan bir test üflemesiyle sinema elektriğinin borçtan dolayı kesildiğini belirten ve izleyiciden özür dileyen anons girer. “Ama korkmayın, KREDİ boşluk T.C. Kimlik Numaramızı yazdık, 3787’ye yolladık. Cevabı 5 dakika içinde gelir. Ah iste, geldi bile... Kesmeyin elektriği...”... şeklinde devam eden anonsun bitişiyle salon ışıkları yeniden açılır ve "Fortis Acil Kredi" ürünüyle ilgili başvuru yönlendirmesi perdede yer alır.

5 123 456 YARATICI UYGULAMA :

6 HEDEF KİTLE: 25-45 B, C1-C2 SES, Kadın-Erkek SONUÇ: 4-5 Mayıs tarihleri arasinda 1.883 kişi SMS yoluyla kredi başvurusu yapmıştır.

7 KÜNYE: Reklamveren: Fortis Bank Türkiye Kurumsal İletişim ve Perakende Bankacılık Grubu Ürün Yönetimi Reklam Ajansı: Gram İstanbul Müşteri İlişkileri: Xavier Schoonjans, Nihal Demirbilek Reklam Yazarı: Berkay Özay Sanat Yönetmeni: Çiğdem Kurt Çağlayan Takım Lideri: Hasan Yaşar Yaratıcı Yönetmen: Tarık Akın, Nurcan Yıldız

8 Getting you there.


"Getting you there. Fortis Bank Türkiye MediaCat Felis 2009 Ödülleri Sinema Medya Kullanımı Ödülü ve Büyük Ödül." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları