>" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!""> >" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"">

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AİLELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK?. HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: > >" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AİLELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK?. HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: > >" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır...""— Sunum transkripti:

1 AİLELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK?

2 HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: > >" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."

3 OLGUN OLMAYI; > >"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." DAYANIKLI OLMAYI: > >" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"

4 ABARTMAYI: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!" HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem....

5 HAYATIN ÇELİŞKiLERLE DOLU OLDUĞUNU: > >"Kapa çeneni ve çorbanı iç..!!"

6 DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: > >"Babana çekiceğine biraz bana çekseydin noolurdu..." GENETİK BİLGİLERİ; > >"Sen de o lanet olası babana çektin."

7 HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; >"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

8 iYi YAPILMIŞ BiR iŞi TAKDiR ETMEYi: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!

9 ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."

10 DUALARIN GÜCÜNÜ: > >"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."

11 OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin dimi......!!!!" MANTIKLI DÜŞÜNMEYi: "Ben öyle diyosam öyledir...!!!"

12 İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: "Çıkmadan Önce temiz bi Çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına bişi gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."

13 DİYALOG KURMAYI; > >"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" > >"Ne söyleyeyim anne?" > >"Sus!! Bana cevap verme!!!"

14 KISKANMAYI: > >" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun..."

15 SABIRLI OLMAYI;  >"Baban eve gelsin, sen görürsün''

16 BİLGELİĞİ; > >"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." V E... ADALETİ; > >"Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."


"AİLELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK?. HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI: > >" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları