Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi."— Sunum transkripti:

1 Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi hissetmedigini farketti. Nasılsın İyimisin Natasha? İyi değilim ama annem okula gitmemi istedi *öksürük* Bende. Ancak ben öksürmüyorum. Ağzını gerçekten kapamalısın.

2 Öğle zamanı, Amy ve Natasha tuvalete gittiler. Natasha çok acıkmıştı ve yemeğe yetişmek için acele ediyordu. Haydi Amy, Acıktım! Bekle, Ellerimi yıkamam lazım. Aldırma. Ben hiç yıkamam hiç zararını da görmedim.

3 Yemek yerken Amy arkadaşı Harry’ye başağrısından ve nezlesinden bahsediyordu. Bayağı rahatsız ediyor sanırım öksürükte başlayacak. Evde alabileceğin antibiyotikler yok mu? İyi fikir. Kız kardeşimin kulak iltihabından kalan bazı antibiyotikler var. Anneme sorayım.

4 Haydi, Gel Mrs Warren’ i görelim Oh canım. bakayım. Fazla kötü görünmüyor gel üstüne bir yara bandı yapıştıralım. Owww dizim kanıyor. Yemekten sonra, çocuklar oynamak için dışarı çıktılar. Harry düştü ve dizini epey derince kesti.

5 Eve gidip dinlenin, başın ağrıdığında şu ağrı kesicilerden alın. Fakat o hasta, ona antibiyotik vermeniz lazım! Üzgünüm, ancak gerek yok. Amy eve gittiğinde, annesi onu doktora göstermeye karar verdi. Doktor onun şiddetli bir üşütme olduğunu söyledi.

6 Okula gelmedin bugün. İyimisin? Hayır, gece dizim çok kötü ağrıdı, annem beni doktora götürdü. Doktor yaranın enfeksiyon kaptığını söyledi. Oh hayır, ağrı kesici mi verdi? Hayır, bana enfeksiyonu yok etmek için antibiyotik verdi ve hepsi bitene kadar kullanmamı istedi. Harry ertesi gün okula gelmedi, Amy okuldan eve giderken onu görmek için evine uğradı.


"Amy kendini iyi hissetmiyordu ama okula gitti. Başağrısı ve nezlesi vardı. Okula geldiğinde sınıfta Natasha’nın yanına oturdu. Ancak Natasha nin da iyi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları