Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

JAVA değişken tanımlama ve ++ -- operatorleri. Adı a olan değeri 5 olan bir int değişken tanımla: Adı b olan değeri 12 olan bir int değişken tanımla:

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "JAVA değişken tanımlama ve ++ -- operatorleri. Adı a olan değeri 5 olan bir int değişken tanımla: Adı b olan değeri 12 olan bir int değişken tanımla:"— Sunum transkripti:

1 JAVA değişken tanımlama ve ++ -- operatorleri

2 Adı a olan değeri 5 olan bir int değişken tanımla: Adı b olan değeri 12 olan bir int değişken tanımla: Adı c olan değeri 3 olan bir int değişken tanımla: Adı x olan değeri 5 5.5f olan bir float değişken tanımla: Adı s olan değeri zaman olan bir metin değişkeni tanımla:

3 Değişken Tanımlama VeriTipi DeğişgenAdı = DeğişkenDeğeri;

4 İşlemAçıklamaab Değer1020 a = --b;Önce çıkar sonra ata19 a = ++b;Önce topla sonra ata21 a = b--;Önce ata sonra çıkar2019 a=b++;Önce ata sonra topla2021 b = --a;Önce çıkar sonra ata99 b = ++a;Önce topla sonra ata11 b = a--;Önce ata sonra çıkar910 b=a++;Önce ata sonra topla1110


"JAVA değişken tanımlama ve ++ -- operatorleri. Adı a olan değeri 5 olan bir int değişken tanımla: Adı b olan değeri 12 olan bir int değişken tanımla:" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları