Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve"— Sunum transkripti:

1 İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve
finansal destekçisi (İnsani Yardım Vakfı) nedir? 1995 yılında kurulan bu örgüt (vakıf), Bosna'da yaşanan trajedinin arkasına saklanarak, kendi kökten islamcı ideolojisini yaymak için örgütlenmeye başlayan ve bu ideolojisi için para toplayan, sonra o parayı Refah Partisi ile bağlantılı olarak "buharlaştıran" vakıftır. Aslında amacı, Laik Türkiye Cumhuriyetini, İslam Cumhuriyetine dönüştürmek ve geniş çaplı bir organizasyon sonucu militanlaşarak bunu gerçekleştirmektir.

2 topladığı paraların tutarı milyonlarca dolardır.
İHH Başkanı Bülent Yıldırım İHH’nın başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerindeki Türklerden yardım adı altında topladığı paraların tutarı milyonlarca dolardır. Deniz Feneri Derneği’nden daha büyük, daha tehlikeli ve militanlaşmış bir organizasyondur. Siyasal örgütlenmesi uluslararası boyutta olup, Çeçenistan’da islamcı teröristlere siyasal ve parasal destekte bulunmuştur. 1998’de Fransa’da uluslararası teröre destek olduğu için soruşturmaya uğramış, faaliyetleri yasaklanmıştır. Sudan’da İslamcı diktatör El Beşir’in himayelerinde çeşitli operasyonları desteklemiştir. Şu andaki hedefi Filistin ve Gazze’yi bahane ederek HAMAS’ı desteklemektir.

3 İHH gönüllü militanlarının yanı sıra, finansal gücü sayesinde Avrupa’dan parayla satın aldığı aktivist denilen destekçilerde bulabilmektedir. Hamas’a yardım için gitmeye kalkıştığı İsrail seferinde kullandığı Mavi Marmara gemisini seferden çok kısa süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden değerinin on katı ucuza satın almış olup, iki büyük kargo gemisi de envanterinde bulunmaktadır. İ Türkiye’de

4 İHH aynı terör örgütleri gibi çocukları da ideolojisinde kalkan olarak kullanmaktadır. İsrail’e gemiyle yaptığı seferde de çoluk çocuk gemiye bindirilerek çatışma ortamına sürüklenmiştir.

5

6

7 Taksim Meydanı İHH gösterisi
Hamas bayrağı Hizbullah bayrağı Hamas bayrağı Taksim Meydanı İHH gösterisi

8 İHH protesto açıklaması yapıyor
Abdurrahman Dilipak İHH protesto açıklaması yapıyor

9 İHH yetkilileri bir başka terör örgütü Müslüman Kardeşler bayrağı altında
konuşuyor.

10 İHH Başkanı Bülent Yıldırım: “ Biz Hamas’ın hep arkasındayız ve desteklemeye devam
edeceğiz. Aslında biz İHH olarak Türkiye’deki İslamcı Hamas Hareketiyiz, Vakfımızda İslami Yardım Vakfı’dır”

11 İHH Başkanı Bülent Yıldırım Ve HAMAS lideri İsmail Haniye

12 Hamas bayrağı İHH Başkanı Bülent Yıldırım Şeriat bayrakları

13 Şimdi de; Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP’nin ve İHH’nin desteklediği HAMAS nedir? İdeolojisi nedir? ona bakalım:

14 Radical Islamic Fundamentalist Terror Organization

15 HAMAS "Harakat Al-Muqawama Al-Islamia"

16 HAMAS "Harakat Al-Muqawama Al-Islamia" (Islamic Resistance Movement) is a radical Islamic fundamentalist terror organization. Deriving from the Muslim Brotherhood and unwilling to recognize Israel's right to exist, Hamas sees holy war as the religious duty of every Muslim. There is no solution for the Palestinian question except through Jihad, it states. HAMAS, which includes military and political wings, was formed by the late Sheik Ahmad Yasinat at the onset of the first Palestinian uprising or Intifadah in late 1987.

17 Halid Mesal Ismail Haniye

18

19

20

21

22

23

24

25 Hamas Teaches Terror to Children

26

27

28

29

30

31

32

33

34 Hamas attack to (PLO) Palestine Liberation Organization Headquarters

35

36

37 Hamas terror attack on Israel

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49


"İHH (İnsani Hak ve Hürriyetler) örgütü ve" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları