Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İstanbul Bilgi Üniversitesi -FINAL PROJECT-

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İstanbul Bilgi Üniversitesi -FINAL PROJECT-"— Sunum transkripti:

1 İstanbul Bilgi Üniversitesi -FINAL PROJECT-
AD WORKERS İstanbul Bilgi Üniversitesi -FINAL PROJECT-

2 Ajans Üyeleri Feyza Akarçeşme Hayrunnisa Ergezen Yasemin Kazan
Hadiye Begüm Kurç Nazlıgül Öngören Duygu Özsefer Sibel Nurcan Saraç Sibel Sezgin Özge Ümit Merve Karahan Ayşegül Kesirli

3 Hayatınızın Her Karesinde

4 BASIN İLANLARI

5

6

7 SENARYO

8 Beyazlığı öne çıkaran parlak bir ışık…
SAHNE İÇ,GÜN,ODA Beyazlığı öne çıkaran parlak bir ışık… Duvarları pürüzsüz, bembeyaz, penceresiz kare şeklinde bir oda. Odanın iki yanında büyük spotlar ve ışığın yansıtmak amaçlı büyük dikdörtgenvari kumaşlar bulunmakta. Bir fotoğraf makinesinin kadrajından bakılıyor. Anlıyoruz ki burası bir fotoğraf stüdyosu. Odada bulunduğunu bildiğimiz ışıklar veya fotoğrafçı görünmemekteler.

9

10 SAHNE İÇ,GÜN,ODA Üzerinde çiçek desenli bir elbise olan 30 yaşlarında bir kadın beyaz duvarın en sağından yürümeye başlıyor. Elinde renkli duvar ceplerinden birini çanta şeklinde taşıyor. Kadın salınarak geldiği beyaz perdenin önünde mutlu bir tavırla poz veriyor. Klik sesi duyuluyor… Fotoğraf makinesinin deklanşörüne basıldığı anda bir anlığına ekran kararır, ardından yine aydınlanır.

11

12

13 SAHNE İÇ,GÜN,STÜDYO Kadının üzerinde yanar-döner sarı renkte bir tülle sarılmış bir elbise görüyoruz. Kadının kıyafetinin gögüs kısımında biye görünümünde kornişler bulunuyor. Üzerindeki abiye bir kıyafeti andıran kumaşın perde olduğu buradan anlaşılıyor. Kadın beyaz perdenin önünde elinde yapma Ikea çiçekleriyle duruyor. Yüzünde muzip bir gülümseme var. Klik sesi duyuluyor… Fotoğraf makinesinin deklanşörüne basıldığı anda bir anlığına ekran kararır, ardından yine aydınlanır.

14

15 SAHNE İÇ,GÜN,STÜDYO Üzerinde açık renk bir tişört ve pantolon bulunan, yaşlarında, sportif görünüşlü bir adam beyaz duvarın önünde poz veriyor. Yüzünde kendine güvenen bir ifade var. Kollarını dirseklerinden bükmüş ve omuz hizasında kaldırmış, ellerini de sıkmış. Belli ki kaslarını göstermeye çalışıyor. Adamın iki kolunda da kağıttan balon şeklinde beyaz lambalar geçirilmiş. Kaslarının üzerinde bu balon sarkıt lambalar duruyor. Adam çok kaslıymış gibi görünüyor. Klik sesi duyuluyor… Fotoğraf makinesinin deklanşörüne basıldığı anda bir anlığına ekran kararır, ardından yine aydınlanır.

16

17 SAHNE İÇ,GÜN,STÜDYO Beyaz duvarın önünde yaşlarında zayıf, bakımlı bir kadın üzerinde açık renk bir bluzla duruyor. Kollarını dirseklerinden büküp, omuz hizasında kaldırmış şapkasını tutuyor. Kendi yarattığı tarzdan memnun bir ifade kullanarak poz veriyor. Yüzünde sıcak bir gülümseme var. Başını hafifçe yana çevirmiş. Şaçları şapkasının içnde kaboluyor. Başındaki beyaz sarkıt lamba kyafetini bütünleyici bir aksesuar görünümünde. Klik sesi duyuluyor… Fotoğraf makinesinin deklanşörüne basıldığı anda bir anlığına ekran kararır, ardından yine aydınlanır.

18

19 SAHNE İÇ,GÜN,STÜDYO Karşımızda yaşlarında koyu renk saçları omuzlarına dökülmüş, açık tenli, düzgün vücutlu bir kadın. Vücudu yanar-döner sarı renkte bir tülle sarılmış ellerini yukarıya kaldırmış ayakta duruyor. Kadın çok şık görünüyor ve yüzünde mutlu bir gülümseme var. Klik sesi duyuluyor…

20

21 Hayatınızın Her Karesinde
SAHNE İÇ,GÜN,STÜDYO Bembeyaz bir fon gözümüzü alıyor ve sloganımız beliriyor. IKEA Hayatınızın Her Karesinde

22 Bakalım nasıl görünüyor?...
(Movie player başlar)


"İstanbul Bilgi Üniversitesi -FINAL PROJECT-" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları