Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU 1976 DAN GÜNÜMÜZE UZANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ Merkez Kampüs Merkez Kampüs Ballıca Kampüs Ballıca Kampüs Çankırı –2010

2 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ
Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ

3 GÜLER YÜZLÜ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA H O Ş G E L D İ N İ Z…
Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rıza GÜRBÜZ

4 MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN RESİMLER

5 KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Meslek Yüksekokulumuz; Sayıları 700’lere doğru hızla ilerleyen Meslek Yüksekokulları arasında geçmiş dönemlerde sağlanan imkanları (YÖK-Endüstriyel Eğitim Projesi ve diğer projeler - katkılar) tüm akademik ve idari personelin işbirliği ile en ETKİN VE VERİMLİ şekilde kullanmışdır. Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bugün Türkiye'nin örnek ve en gelişmiş Meslek Yüksekokullarından birisidir. Gelecek yıllarda da Mesleki ve Teknik Eğitim alanında öncülüğünü yeni projeler ve uygulamalar ile sürdürmeyi, geçmiş yıllardaki ulusal ve uluslar arası ilişkilerini artırarak geliştirmeyi hedeflemektedir.

6 KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Kuruluş : (M.E.B.) Ankara Üniversitesi’ne Devir: Çankırı Karatekin Üniversitesine Devir: 2007 Eğitim-öğretim Tecrübesi: YIL YÖK-DB Endüstriyel Eğitim Projeleri: (6 Milyon $)

7 KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER
ÖĞRENCİ MEVCUDUMUZ ( Eğitim-Öğretim, Güz Yarıyılı Verilerine Göre) Teknik Programlar : (905 II. Öğr.) İktisadi ve İdari Programlar (439 II. Öğr.) Toplam ( II.Öğr) Öğrenci affından gelecek öğrenci sayılar Bu rakama dahil değildir. Kız : Erkek : MEZUNLARIMIZ Teknik Programlar : İktisadi ve İdari Programlar : Toplam : (1983’den Bu Yana)

8

9 EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER

10 ÖĞRETİM TÜRLERİ Normal (2 Yıl / Önlisans) İkinci (2 Yıl / Önlisans)
EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER ÖĞRETİM TÜRLERİ Normal (2 Yıl / Önlisans) İkinci (2 Yıl / Önlisans) Sertifika Hizmetiçi Uzaktan Eğitim (Çalışmalar sürüyor)

11 EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER
ISCED KODLARINA GÖRE BÖLÜMLER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK VE ENERJİ ELEKTRONİK VE OTOMASYON MALZEME VE MALZEME İŞLEME TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT MUHASEBE VE VERGİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

12 (*) Ayrıca Bu Programlarda İkinci Öğretim yapılmaktadır.
PROGRAMLARIMIZ Bilgisayar Programcılığı (*) Elektrik Programı (*) Elektronik Teknolojisi Programı (*) Elektronik Haberleşme Teknolojisi Prog. (*) İnşaat Teknolojisi Programı (*) İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Prog. Mekatronik Programı Makine (*) Mobilya ve Dekorasyon Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı (*) İşletme Yönetimi Programı (*) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (*) Ayrıca Bu Programlarda İkinci Öğretim yapılmaktadır.

13 BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI

14

15 ELEKTRİK PROGRAMI

16

17 ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI

18

19 ELEKTRONİK HABERLEŞME PROGRAMI

20

21 İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

22

23 İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

24

25 MEKATRONİK PROGRAMI

26

27

28 MAKİNE PROGRAMI

29

30 MOBİLYA VE DEKORASYON PROGRAMI

31

32 MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

33

34 İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

35

36 TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI

37

38 EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER DERSLİK, LABORATUVAR, ATELYE
Derslik : 45 Adet Laboratuvar-Atelye : 45 Adet Öğrenme Merkezi : Çok Fonksiyonlu Kütüphane,(1) Bilgisayarlı Tasarım Odası (CAD) Lisan Öğrenme Merkezi (1)

39 YEMEKHANE VE KANTİN

40 KIZ ÖĞRENCİ EVİ

41 KÜTÜPHANE

42 SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER
Sosyal - Kültürel ve Sportif Faaliyetler Birliği ve Sosyal Komisyon

43 TANITIM, BİLGİLENDİRME, MOTİVASYON VE YÖNLENDİRME ÇALIŞMALARI
SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER TANITIM, BİLGİLENDİRME, MOTİVASYON VE YÖNLENDİRME ÇALIŞMALARI

44 SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Sosyal-Kültürel Faaliyetler Bilimsel Faaliyetler Sportif Faaliyetler SOSYAL-KÜLTÜREL FAALİYETLER KULÜPLERİ Halkoyunları Kulübü Tiyatro Kulübü Müzik Kulübü Şiir ve Nesir Kulübü İzcilik Kulübü BİLİMSEL FAALİYETLER KULÜPLERİ Bilimsel Toplantı Kulübü (Seminer-konferans vb.) Öneri Değerlendirme ve Anket Kulübü Çevre Kulübü Araştırma Geliştirme Kulübü Basın ve Yayın Şubesi Gezi Kulübü Maket ve Modelcilik Kulübü Girişimcilik Kulübü SPORTİF FAALİYETLER KULÜPLERİ   Futbol Basketbol Voleybol Atletizm Hentbol Satranç Kaynak Güreş Bilek Güreşi Dağcılık ve Kurtarma Teakwando Tenis Masa Tenisi Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının koordinesinde yapılmaktadır.

45 TİYATRO, FOLKLOR, MÜZİK, EĞLENCE PROGRAMLARI VE SPORTİF FAALİYETLER
SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER TİYATRO, FOLKLOR, MÜZİK, EĞLENCE PROGRAMLARI VE SPORTİF FAALİYETLER

46 İŞ KESİMİ İLE YAPILAN İŞBİRLİKLERİ
YÜKSEKOKUL-SANAYİ İLİŞKİLERİ İŞBİRLİĞİ ALANLARI İŞ KESİMİ İLE YAPILAN İŞBİRLİKLERİ Ankara Sanayi Odası (ASO) ASO I. Organize Sanayi Bölgesi İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) SIEMENS FESTO TEGEV Çankırı Ticaret Sanayi Odası Diğer Ortak Bilimsel Etkinlikler ve Karşılıklı Ziyaretler Ortak Projeler Endüstri Tecrübesini Artırma Çalışmaları Stajlar, Staj Denetimi ve Teknik Geziler

47

48 ULUSLARARASI İLİŞKİLER

49 ULUSLARARASI İLİŞKİLER
ANLAŞMA İMZALANAN VEYA İŞBİRLİĞİ YAPILAN KURUMLAR Waiariki Enstitüsü (Yeni Zelanda) Delaware Technical& Community College / ABD Minnesota Devlet Üniversiteler ve Yüksekokullar Birliği / ABD TİKA Aracılığı ile Hartum Milli Eğitim Bakanlığı / Sudan TİKA Avrasya Mesleki ve Teknik Eğitim Projeleri / Kosova TİKA Avrasya Mesleki ve Teknik Eğitim Projeleri / Makedonya Opole Teknik Üniversitesi / Polonya / UPTRONIC Projesi Best Training Company / Avusturya / En Vouge Projesi

50 ULUSLARARASI İLİŞKİLER YURTDIŞI ÜYELİKLERİMİZ
IVETA (International Vocational Education Association) CCID (Community College International Development) TIES (Together Into European Solidarıty for Vocational Education) Kurucu Üye.

51

52 YÜKSEKOKULUMUZ; Çağdaş Bilgi ve Becerilerle Donatılmış Yenilikçi, Girişimci, Mesleğini Seven Atatürk İlke ve İnkılaplarını Özümsemiş ve Kendine Güvenen Binlerce Öğrenciyi, Ülkemize Hizmet Yolunda Yetiştirirken; Geçmiş Yıllarda Sağlamış Olduğu İtibar ve İtimattan Aldığı Güçle Geleceğe Ümit ve Güvenle Bakmaktadır. Prof. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü

53 İLETİŞİM Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu
18200 ÇANKIRI Telefon : Faks :


"ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları