Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜHENDİSİLİK SEMİH HARUN ŞEN 3-A YRDIMCI AHMET ARİF ZENGİN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜHENDİSİLİK SEMİH HARUN ŞEN 3-A YRDIMCI AHMET ARİF ZENGİN."— Sunum transkripti:

1 MÜHENDİSİLİK SEMİH HARUN ŞEN 3-A YRDIMCI AHMET ARİF ZENGİN

2 EKONOMİ MÜHENDİSİ NEDİR? Mühendislik zaten "en uygun işi en ekonomik şekilde yapabilme sanatıdır". O yüzden her mühendis aynı zamanda bir ekonomi mühendisidir.

3 ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ Dünyada elektrik mühendisliği; elektrik, elektronikle ilgili tüm mühendislik disiplinlerinin genel adı olarak kullanılır. Elektrik mühendisliğinin alt dalı olan power engineering (PAVIR ENCİNİNİNG) Türkiye'deki elektrik mühendisliğinin karşılığı olup bunun için Elektrik mühendisliği maddesine bakabilirsiniz. Dünyada elektrik mühendisliği; elektrik, elektronikle ilgili tüm mühendislik disiplinlerinin genel adı olarak kullanılır. Elektrik mühendisliğinin alt dalı olan power engineering (PAVIR ENCİNİNİNG) Türkiye'deki elektrik mühendisliğinin karşılığı olup bunun için Elektrik mühendisliği maddesine bakabilirsiniz. Elektrik mühendisleri bir binanın elektrik kablolarının yerini ve elektrikin nereden geleceğini çizer.

4

5 TABİİ Kİ BAŞKA MÜHENDİSLİKLER DE VARDIR AMA BİZ SADECE BUNALADAN BAHSETTİK.

6 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM https://www.youtube.com/watc h?v=wUD343llImo https://www.youtube.com/watc h?v=wUD343llImo


"MÜHENDİSİLİK SEMİH HARUN ŞEN 3-A YRDIMCI AHMET ARİF ZENGİN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları