Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Başarıyı ölçme ve paylaşma kılavuzu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Başarıyı ölçme ve paylaşma kılavuzu"— Sunum transkripti:

1 Başarıyı ölçme ve paylaşma kılavuzu
Microsoft Office 365 4/6/2019 Başarıyı ölçme ve paylaşma kılavuzu Windows 10'u Benimseme © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

2 Benimseme sürecinin hangi aşamasındasınız?
4/6/2019 Benimseme sürecinin hangi aşamasındasınız? 3 BAŞARI PLANINI HAYATA GEÇİRİN KULLANICI KAZANMA TEKNİK KULLANICI KAZANMA İŞ SENARYOLARINI TANIMLAYIN VE ÖNCELİKLERİNİ BELİRLEYİN BAŞARI PLANI OLUŞTURUN 2 Önemli paydaşları belirleyin Değişimi teşvik edip etkileyebilecek doğru kişilerden oluşan dinamik bir ekip oluşturun İş senaryolarını tanımlayın ve önceliklerini belirleyin Kuruluşunuzun Windows 10'u iş hedeflerinizi ve zorlukları ele almak için nasıl kullanacağını belirleyin Başarı planı oluşturun Windows 10 ile hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir plan oluşturun Başarı planını hayata geçirin Kuruluşunuzda Windows 10'u uygulayın Sürdürülebilirlik Sürekli benimsemeyi teşvik edin, değişimi yönetin, başarıyı ölçün ve paylaşın ÖNEMLİ PAYDAŞLARI BELİRLEYİN ÖLÇÜN, BAŞARIYI PAYLAŞIN VE TEKRARLAYIN KULLANICI KATILIMINI ARTIRIN VE BENİMSEMEYİ TEŞVİK EDİN DEĞİŞİMİ YÖNETİN VE DEĞİŞİME HAZIRLANIN PLANLAYIN KULLANICI KAZANIN 1 DEĞER OLUŞTURUN 4 2 1 FastTrack 3 4 © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

3 Kullanılabilir kaynaklar
Microsoft Office 365 4/6/2019 Kullanılabilir kaynaklar 1 2 Önemli paydaşları belirleyin İş senaryolarını tanımlayın ve önceliklerini belirleyin Sürdürülebilirlik Sürekli benimsemeyi teşvik edin, değişimi yönetin, başarıyı ölçün ve paylaşın İletişim şablonları Farkındalık Setleri Son Kullanıcı Eğitimi Başarıyı Ölçme ve Paylaşma Kılavuzu Önemli Paydaşları Belirleme Şablonu İş Senaryolarını Tanımlama ve Önceliklerini Belirleme Şablonu 3 4 Başarı planı oluşturun Başarı planını hayata geçirin microsoft.fasttrack.com adresinde başarı planı oluşturun Şampiyonlar Programı Kılavuzu microsoft.fasttrack.com  © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

4 Bu adımın içeriği nedir?
4/6/2019 Bu adımın içeriği nedir? Windows 10'u kullanıma alma sürecinde sonraki adımlar Şimdiye kadar ekibinizin kullanımını izlediniz ve geri bildirimlerini, fikirlerini ve değer kazanımlarını topladınız. Benimseme yolculuğunun sonraki adımı yeni iş senaryoları, çözümler ve hedef kitleler belirlemek üzere bu geri bildirimi birleştirmek, başarı düzeylerinizi değerlendirmek ve tekrara hazırlanmaktır. İlgili gerçek verileri paylaşma Windows 10'un kullanıma alınması ile gelen olumlu değişiklikleri göstermek sürekli benimsemeyi teşvik eder ve yatırım getirisini sunarak yönetimin ve/veya ilgili işletme sahiplerinin memnuniyetini sağlar. Bu alıştırma sırasında alıştırmayı daha önceki benimseme adımlarında belirlediğiniz başarı ölçütleriyle ilişkilendirdiğinizden emin olun. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

5 Başarıyı göstermek için neye ihtiyacınız var?
4/6/2019 Başarıyı göstermek için neye ihtiyacınız var? Niteliksel ve niceliksel sonuçlar bir arada Başlamadan önce nerede olduğunuzu değerlendirin. Karşılaştırma ölçütünüzü ve kullanıcı anketlerini belirleyin. İstenen sonuçlara göre geliştirilebilecek iş KPI'larını tanımlayın (memnuniyet, siparişi işleme süresi vs). Başarı öykülerini belirleyin ve görüşme, yuvarlak masa, Yammer Grupları gibi araçları kullanarak fiyat teklifleri toplayın. Niceliksel analizi verilerle tamamlamak için ilerlemenizi KPI'larınıza göre ölçün. Proje yöneticileriniz, üst düzey yönetim sponsorlarınız ve şampiyonlarınız dahil olmak üzere tüm proje ekibiniz bu adıma katılmalıdır. Başarınızı ölçerken, analiziniz niteliksel ve niceliksel olmalı ve benimseme yolculuğunun önceki adımlarında geliştirdiğiniz vizyonla, iş senaryolarıyla ve çözümlerle bağlantılı olmalıdır. Niteliksel başarı ölçümleri Windows 10 araçlarının kullanın istatistiklerini, niceliksel ölçümler ise Windows 10 sayesinde kullanıcılarınızın elde edebildiği iş değerini gösteren başarı öykülerini temsil edebilir. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

6 Başarı ölçütlerinizi tanımlayın
4/6/2019 Başarı ölçütlerinizi tanımlayın Başarı ölçütlerinizin taslağını hazırlarken size kılavuzluk etmesi için SMART kısaltmasını kullanın: İdeal iş senaryolarınızı ve çözümlerinizi geliştirirken Windows 10'un kullanıma alınmasından kaynaklanan etkiyi ölçmek için bir dizi resmi başarı ölçütü bulmanız çok önemlidir. Ölçülmesi gerekenleri ve niceliksel ve niteliksel verileri nasıl toplayacağınızı belirlemeniz gerekir. Bizim önerimiz kullanıcı memnuniyeti, çalışan katılımı, benimseme hızı ve istenen iş senaryolarınızla ilişkili rakamlar gibi, liderliğe başarıyı göstermenize yardımcı olacak ölçütler seçmenizdir. Specific (Spesifik) Anlaşılır ve belirsizliğe yer vermeyen; "Ne, neden, kim ve nerede?" sorularını yanıtlar. S Measurable (Ölçülebilir) Somut; ilerlemeyi açıkça gösterir. M Attainable (Ulaşılabilir) Gerçekçi; aşırı olmayan. A Başarı ölçütleri "SMART" olmalıdır. Başarı ölçütlerinizin taslağını hazırlarken size kılavuzluk etmesi için SMART kısaltmasını kullanın: S - Specific (Spesifik) Anlaşılır ve belirsizliğe yer vermeyen; "Ne, neden, kim ve nerede?" sorularını yanıtlar. M - Measurable (Ölçülebilir) Somut; ilerlemeyi açıkça gösterir. A - Attainable (Ulaşılabilir) Gerçekçi; aşırı olmayan. R - Relevant (İlgili) Paydaşlar için önemli. T - Timely (Zamana Bağlı) Belirli bir hedef tarihine dayalı, "Ne zaman?" sorusunu yanıtlar. Relevant (İlgili) Paydaşlar için önemli. R Timely (Zamana Bağlı) Belirli bir hedef tarihine dayalı, "Ne zaman?" sorusunu yanıtlar. T © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

7 Başarı ölçütü örnekleri
4/6/2019 Başarı ölçütü örnekleri Başarı ölçütleri Yöntem/kaynak Ölçümler Örnek hedef Uygulama testi ve düzeltme Windows Analytics Yükseltme Hazırlığı Araç Seti'ni kullanarak her bölge için uygulama uyumluluğu analizi ve (uygun şekilde) uygulama paketi oluşturma Tanımlanan ve düzeltilen uygulamaların sayısı İş uygulamalarının telemetri verileri kullanılarak yapılan analizleri kuruluştaki bilgisayarlar, uygulamalar ve sürücüler hakkında yükseltmeye hazırlık öngörüleri ve önerileri sunar Görüntü oluşturma Microsoft Dağıtım Araç Seti (MDT) kullanarak 64-bit görüntü oluşturma ve iyileştirme Oluşturulan görüntülerin sayısı Güvenliği artırmak ve sürekli yapılandırma yönetimi sağlamak için masaüstü görüntülerini standartlaştırın Kullanıcı durumunu taşıma Kullanıcı Durumu Taşıma Aracı'nı kullanarak kullanıcı belgelerini ve ayarlarını taşıma Başarıyla taşınan belgelerin ve ayarların sayısı Windows işletim sistemlerinin kullanıcı durumu taşıma işlevini kolaylaştırmak ve basitleştirmek için kullanıcı hesaplarını, kullanıcı dosyalarını, işletim sistemi ayarlarını ve uygulama ayarlarını yakalayın Platform teslimi Microsoft Dağıtım Araç Seti'ni (MDT) kullanarak Windows ve Office'in önceki sürümlerinden otomatik taşıma (yalnızca metal cihazlar, işletim sistemi yenileme ve cihaz değiştirme amacıyla) Dağıtım için gereken süre Windows 10 ve Office uygulamalarının dokunmadan dağıtımı Azalan işletim maliyetleri Niteliksel raporlama, Finans/ muhasebe raporları; Yardım masası raporları Yardım masası çağrıları Windows ve Office öncesi ve sonrası raporlar karşılaştırıldığında maliyetlerin azaldığı görülmektedir Eğitim etkinliği Niteliksel raporlar; Niceliksel Son Kullanıcı anketleri; Yammer grupları geri bildirimi Çalışan memnuniyeti Eğitim öncesi ve sonrası kullanım raporları karşılaştırıldığında benimsemenin aylık olarak arttığı görülmektedir. Çalışan net kullanıcı memnuniyeti puanı, son eğitim anketine göre hesaplanmıştır Örnek başarı ölçütü hedeflerini ve ölçümlerini burada bulabilirsiniz. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

8 Ölçüm çerçevesi Senaryolar (örneğin, Güvenlik)
4/6/2019 Ölçüm çerçevesi Senaryolar (örneğin, Güvenlik) Avantajlı alanlar Esneklik (üretkenlik) Finansal (maliyet tasarrufları) Risk (azaltılan tehditler) Esneklik (ek beceri) Senaryoya göre, senaryo kullanımı için bir temel belirlemek önemlidir. Benimsemeyi teşvik edecek hedefleri tanımladığınızda, gelişime giden hedefleri (İyi, Daha İyi, En İyi) tanımlayabilir ve uygun ölçümleri yapabilirsiniz. İyi'den Daha İyi'ye ilerlediğinizde o alanda benimsemenin teşvik edilmesine ve olgunluğun artmasına yardımcı olacak yeni planlar hazırlanabilir. Beceri alanları senaryonun parçası olan teknolojileri kapsar. Her senaryo, senaryoyu temel alan etkinliklere odaklanıldığında birden fazla teknolojiden oluşur. Bu nedenle bunların tanımlanması, odaklanılması gereken ölçümleri tanımlamada kritik öneme sahip olabilir. Avantaj alanları nitelikleri ölçümlerinize veya hedeflerinize göre belirlenir. Bunlar belirli bir avantaj alanına eşitlenebilir ve kuruluşa kattığı değeri artırmak üzere zaman içinde ölçülebilir. Yetenekler alanları Windows Güvenilir Başlatma İş İçin Windows Hello BitLocker Windows Bilgi Koruması Koşullu Erişim Device Guard Credential Guard Windows Defender Geçerli yöntemler İyi Daha İyi En İyi Ölçüm olgunluğu © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

9 Öyküleri paylaşın Windows 10 başarı öykülerini yakalama ve paylaşma
4/6/2019 Öyküleri paylaşın Windows 10 başarı öykülerini yakalama ve paylaşma iş değerini göstermenin en iyi yollarından biridir. Windows 10 deneyiminiz hakkında bir öykü paylaşırken şu ayrıntıları eklediğinizden emin olun: Zaman. Hikaye bir zaman işaretçisi ile başlamalıdır, böylece dinleyiciler hikayenin ne zaman gerçekleştiğini bilir. Karakterler. Hikayede kişilerin adları da geçmelidir, böylece dinleyiciler dahil olan kişileri bilir. Etkinlikler. Hikayede gerçekleşen etkinlikler anlatılmalıdır. Görseller. Dinleyiciler olanları gözlerinde canlandırabilmelidir. İş değeri hakkında öyküler Yammer ağınızdaki bir Windows 10 Başarı Öyküleri grubu ile kolaylıkla dahili olarak paylaşılabilir. Ayrıca başarı öykülerini daha geniş bir Windows 10 topluluğuyla harici olarak da paylaşabilir ve özellik-işlev eğitimi ile ilişkiyi artırmak için kullanabilirsiniz. Eğitmenler bu başarı öykülerini kullanarak özellik-işlev eğitimi oturumlarını son kullanıcılar açısından daha ilgili hale getirebilirler. Başarı öykülerini yakaladığınızdan ve paylaştığınızdan emin olun. Öyküler kolaylıkla paylaşılabilir. Öyküler coşkuyu artırır ve başkalarının mümkün olanları görmesine yardımcı olur. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

10 4/6/2019 Tekrarlayın Benimseme yolculuğunuz lansman gününden sonra veya lansmanın etkisini ölçtükten sonra sona ermez. Benimsemenin teşvik edilmesi sürekli bir döngüdür ve kullanıcılarınızın dönüşen ihtiyaçlarını karşılamak üzere Windows 10'un kuruluşunuza iş değeri katabileceği yeni yolları sürekli olarak aramanız gerekir. Kullanıcıları en iyi uygulamalar hakkında eğitmek için ek eğitimleri başlatmak üzere değerlendirme sürecinizden edindiğiniz öngörüleri kullanın. Kuruluşunuzda daha fazla departmanla ek iş senaryosu ve çözüm geliştirme oturumları düzenleyin. (Örnek sektör çözümleri için adresine bakın.) Daha sonra Windows 10'un her bir iş kolu için başarıyı nasıl teşvik edebileceğini açıkladığınız departman çapında eğitimler düzenleyin. Benimsemenin teşvik edilmesi sürekli bir döngüdür. Kuruluşunuzun dönüşen ihtiyaçlarını ve kullanıcılarınızın değişen ihtiyaçlarını karşılamak için Windows 10'un kuruluşunuza iş değeri katabileceği yeni yolları arayın. Ağınıza katılımı teşvik etmek için düzenli olarak genel katılımlı toplantılar veya öğle saatinde öğrenme oturumları gibi ek katılım etkinlikleri düzenleyin. Etkinlik fikirleri bulmanıza yardımcı olması için Farkındalık Kampanyası Başlatın bölümünüze dönün. Kullanıcılarınızı ve şampiyonlarınızı Windows 10'un iş uygulamalarını nasıl iyileştireceğine ilişkin fikirler geliştirmeye ve bunları Yammer grubu üzerinden başkalarıyla paylaşmaya teşvik edin. Ek çözümler oluşturmak ve ek eğitimler başlatmak için bu fikirleri kullanın. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

11 Microsoft FastTrack Senaryolar Yaklaşım Kaynaklar Topluluk
Microsoft Office 365 4/6/2019 Microsoft FastTrack Windows 10'dan en iyi şekilde yararlanmayı, ekibinizin hızla katılımını sağlamayı ve benimsemeyi teşvik etmeyi öğrenin. Senaryolar, kullanıcılara Windows 10 ile yeni çalışma yöntemleri bulmaları konusunda ilham verir ve ilgili iletişim setleriyle benimsemeyi destekler. Senaryolar İndirilebilir şablonlar ve en iyi uygulamalarla desteklenen, benimsemeyi teşvik edecek üç adımlı bir yaklaşım. Yaklaşım Kullanmaya başlamayı kolaylaştırması için diğer müşterilerin öyküleri ve özel teklifler hakkında bilgi edinebileceğiniz yararlı kaynaklar. Kaynaklar Benimsemeyi teşvik etme topluluğunun parçası olarak binlerce Microsoft müşterisiyle konuşmak için adresini ziyaret edin. Topluluk fasttrack.windows.com  © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.

12 4/6/2019 4:21 AM © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ. © 2017 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Windows ve diğer ürün adları ABD içinde ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalar ve/veya ticari markalardır. Burada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bu sunu tarihi itibariyle Microsoft Corporation'ın geçerli görüşünü temsil eder. Microsoft'un değişen piyasa koşullarına yanıt vermesi gerektiğinden bu, Microsoft tarafından verilmiş bir taahhüt olarak yorumlanmamalıdır. Microsoft bu sununun yayımlanma tarihinden sonra verilen bilgilerin doğruluğunu garanti edemez. MICROSOFT BU SUNUDAKİ BİLGİLERLE İLGİLİ OLARAK AÇIK, ZIMNİ YA DA YASAL HİÇBİR GARANTİ VERMEZ.


"Başarıyı ölçme ve paylaşma kılavuzu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları