Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hemoglobinprotein yapılı Hemoglobin protein yapılı, oksijen taşıyan bir molekül- dür. İnsülinglikoz düzeyinin dengelenmesinde İnsülin ise kandaki.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hemoglobinprotein yapılı Hemoglobin protein yapılı, oksijen taşıyan bir molekül- dür. İnsülinglikoz düzeyinin dengelenmesinde İnsülin ise kandaki."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5 Hemoglobinprotein yapılı Hemoglobin protein yapılı, oksijen taşıyan bir molekül- dür. İnsülinglikoz düzeyinin dengelenmesinde İnsülin ise kandaki glikoz düzeyinin dengelenmesinde hormondur görev alan bir hormondur ve protein yapısındadır. Kasların büyük kısmı miyozin ve aktin protein Kasların büyük kısmı miyozin ve aktin denen protein türlerinden meydana gelir. saç ve kıllar tırnaklardişin uzerini kaplayanmine Baş ve vücudun üzerindeki saç ve kıllar, el ve ayaklarda- ki tırnaklar, dişin uzerini kaplayan mine, burundan mikropları durdurmaya yarayan sümük girecek mikropları durdurmaya yarayan sümük protein yapılıdır.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28


"Hemoglobinprotein yapılı Hemoglobin protein yapılı, oksijen taşıyan bir molekül- dür. İnsülinglikoz düzeyinin dengelenmesinde İnsülin ise kandaki." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları