Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
1
Unit: 3 COOKING (YEMEK YAPMAK)
2
COOKING PROCESSES (PİŞİRME SÜREÇLERİ) Squeeze: Sıkmak
4
Bake: Fırında Pişirmek
5
Boil: Kaynatmak
6
Roast: Fırında Kızartmak
7
Roll: Yuvarlamak
8
Steam: Buharda Pişirmek
9
Grill: Izgara Yapmak
10
Fry: Yağda Kızartmak
11
Heat: Isıtmak
12
Slice: Dilimlemek
13
Peel: Soymak
14
Whisk: Çırpmak
15
Cut: Kesmek
16
Sprinkle: Serpiştirmek
17
Freeze: Dondurmak
18
Chop: Doğramak
19
Dice: Küp küp Doğramak
21
Add: Eklemek
22
Mash: Püre haline getirmek
23
Mix: Birleştirmek
24
Stir: Karıştırmak
25
Pour: Dökmek
27
Melt: Eritmek
28
Knead the Dough: Hamur Yoğurmak
31
KITCHEN TOOLS (MUTFAK GEREÇLERİ)
32
CUP: Fincan
34
Grater: Rende
36
Glass: Bardak
40
Teaspoon (tsp): Çay kaşığı
41
Baking tray: Fırın Tepsisi
43
Strainer: Süzgeç
44
Plastic Wrap: Streç film
45
ADJECTIVES (SIFATLAR)
46
Greasy / Fatty: Yağlı
50
Milky: Sütlü
52
Tasty / Delicious: Lezzetli
53
INGREDIENTS: MALZEMELER
Vegetables: Sebzeler Garlic: Sarımsak
54
Parsley: Maydanoz
55
Onion: Soğan
56
Bean: Fasulye
57
Garbanzo: Nohut
58
Lentil: Mercimek
59
Rice: Pirinç
60
Noodle: Erişte
61
Seaweed: Deniz yosunu
62
Pepper: Biber
63
Meat / Beef: Et
64
Recipe: Tarif Mixture: Karışım Lengthwise: Uzunlamasına Homemade: Ev yapımı Oil: Sıvı Yağ
66
Baking Powder: Kabartma Tozu
67
SPICES: BAHARATLAR
68
Enjoy it!
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.