Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EKMEK ÜRETİMİ VE PASTACILIK Temel Pasta Süsleme Teknikleri NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

2 Temel Pasta Süsleme Teknikleri
Tam bir pasta ustası olabilmek için öğrenilenleri uygulayarak ve süsleme araç gereçlerini kullanarak çeşitli renklerde, şekillerde ve boyutlarda pasta yapmak . Günümüzdeki pasta ustaları çevremizde gördüğümüz her türlü objeyi tasarlayarak pastasını yapabilmektedirler. Bunun için basit süsleme araçlarından ve teknolojinin imkanlarından yararlanılmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

3 Temel Pasta Süsleme Teknikleri
Pasta süsleme teknikleri, insanların değişik şeyler görme isteği nedeniyle sürekli değişim göstermektedir. Çağın değişimine ayak uydurmak, ama bu arada el becerisi ve ustalığımızı ihmal etmemek, ustayı usta yapan sanatı da devam ettirmek gereklidir. Bu modül ile temel süsleme araçları, gereçleri ve şekilleri konusunda bilgi ve beceri sahibi olunacaktır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©


"NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları