Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EKMEK ÜRETİMİ VE PASTACILIK Fırın ve Pastane Teknikleri NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

2 Fırın ve Pastane Teknikleri
Un, şeker(ve türevleri), yumurta, süt, krema, kakao, çikolata, tereyağı ve diğer yağlar, pastacılıkta kullanılan baharatlar, su, tuz, meyveler, kuruyemiş, maya, kabartma tozu, karbonat gibi pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemelerin tanımı, içeriği, pastacılık ve ekmekçilik alanında kullanılma amaçları hakkında genel bilgi verilmesi. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©


"NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları