Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
1
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EKMEK ÜRETİMİ VE PASTACILIK Pasta Yapım Teknikleri NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr
2
Pasta Yapım Teknikleri
Pastane mutfağı araç, gereç ve ekipmanlarını kullanarak, hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun bir şekilde yaş pasta yapma ve servise hazır hale getirme bilgi ve becerisinin kazandırılması hedeflenmiştir. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
3
Pasta Yapım Teknikleri
Konu Başlıkları: Kişisel bakım, işe hazırlık, ve sanitasyon, besin öğeleri, besin grupları, çırpılarak yapılan hamurlar, krema, sos ve şuruplar, jöle, şekerleme ve çikolatalar, yaş pastalar, dekoratif tekniklerle pasta süsleme, farklı süsleme uygulamaları. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.