Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ"— Sunum transkripti:

1 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ

2 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ
İstanbul Levent Yapı Kredi Plaza’da bulunan 1907 Fenerbahçe Derneği Lokali, merkezi konumu ve sahip olduğu geniş olanaklarla yılın 365 günü hizmete hazır olarak Dernek Üyelerinin kullanımına tahsis edilmiştir.

3 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ
İhtiyaca uygun şekilde oturma düzeninin sağlanabildiği lokal içerisinde 80 kişilik konferans salonu, toplantı salonu ve yemekli oturma düzeninde yaklaşık 150 kişinin ağırlanabildiği restoran bölümü bulunmaktadır.

4 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ
Dernek Lokali içerisinde bulunan 9 LED panel, 3 projeksiyon, kapalı devre tv – ses yayın ünitesi, çift access point sınırsız internet hizmeti, Digitürk, Tivibu, D-Smart ve Uydu Yayınları ile misafirlerinin ihtiyaç duyabileceği azami teknoloji ihtiyaçları karşılanmaktadır.

5 1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ
Dernek Lokalinde verilen sabit hizmetlere ek olarak düzenlenen organizasyon temasına uygun şekilde canlı müzik ve dj sahne kurulumu, opsiyonlu ses ve ışık düzenekleri, servis ekibi ve açık büfe yemek-kahvaltı hizmetleri de sağlanmaktadır.

6 Beraber Çalıştıklarımız
1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ Beraber Çalıştıklarımız MagicBox: Ses-Görüntü-Işık Sistemleri Müzik Ve Eğlence: Djjokebaba/ Hüseyin ÇETİN (Davet Sahibi arzu ettiği takdirde kendi anlaşmalı DJ ya da canlı performansı için talepte bulunabilir.) Fotoğraf Görüntüleme: A.C.Z - Ahmet Can ZAİM Catering ve Kokteyl Hizmetleri: Dernek tarafından sunulan menü seçenekleri dışında davet sahibi arzu ettiği takdirde dışarıdan Catering firması ile de çalışabilir.


"1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ LOKALİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları