Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Melisa ARSLAN 6/E Dünya Vatandaşı Olmak Ne Demek? Dünya vatandaşı olmak Dünya‘nın her yerinde aynı hak ve özgürlüklere sahip olmak demektir.Ayrımcılık.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Melisa ARSLAN 6/E Dünya Vatandaşı Olmak Ne Demek? Dünya vatandaşı olmak Dünya‘nın her yerinde aynı hak ve özgürlüklere sahip olmak demektir.Ayrımcılık."— Sunum transkripti:

1

2 Melisa ARSLAN 6/E - 168

3 Dünya Vatandaşı Olmak Ne Demek? Dünya vatandaşı olmak Dünya‘nın her yerinde aynı hak ve özgürlüklere sahip olmak demektir.Ayrımcılık olmadan özgürce istediğini yapabilmektir.Dünya vatandaşı olmak demek her ülkede vatandaşlık hakkına sahip olmak demektir.Her ülkede o ülkeye göre davranışlarda bulunabilmek demektir.

4 Madem Dünya’nın tüm hak ve özgürlüklerine kapılmak demek, o zaman neden bazı insanlar diğerlerine aynı hak ve özgürlükleri uygulamıyorlar?

5 İŞTE CEVABI; Bazıları annesini ve babasını kaybetmiş olabilirler.Bu yüzden bazı haklarımızı kısıtlıyor olabilirler.Bazıları da ailevi sorunlardan oluşmuştur.

6 TÜM İNSANLAR VE HAYVANLAR ÖZGÜRCE İSTEDİĞİNİ YAPABİLİRLER. BU DA DÜNYA VATANDAŞI OLUR.SİZ SİZ OLUN HAKLARINIZI KORUYUN!!

7 ABİM İLE YAPTIĞIM SUNUMUMU DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!!


"Melisa ARSLAN 6/E Dünya Vatandaşı Olmak Ne Demek? Dünya vatandaşı olmak Dünya‘nın her yerinde aynı hak ve özgürlüklere sahip olmak demektir.Ayrımcılık." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları