Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VAVEYLA OTEL ZİNCİRLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VAVEYLA OTEL ZİNCİRLERİ"— Sunum transkripti:

1 VAVEYLA OTEL ZİNCİRLERİ

2 PLANLAMA SÜRECİ İlk önceliğimiz planlama aşamasını gerçekleştirmekti
PLANLAMA SÜRECİ İlk önceliğimiz planlama aşamasını gerçekleştirmekti .Planlama aşamasında geliştireceğimiz sitenin eksikleri , eklemek istediklerimiz ve işverenin bulunmasını istedikleri yerleri ekibimizle görüşüp bir plan aşaması gerçekleştirdik.

3 İlk önce personel ve donanım ihtiyacımızı belirledik
İlk önce personel ve donanım ihtiyacımızı belirledik .Bu süreçte yazılım aşaması için 2, grafik aşaması için 3 personele ihtiyaç duyuldu. Donanımsal olarak kişisel bilgisayarlarımız yeterli olduğu için ekstradan ürünlere ihtiyaç duymadık. Planlama aşamasını oluştururken kullanılacak görsellerin yeterli olmaması sonucunda ekstradan 1 personele daha ihtiyaç duyuldu.

4 ÇÖZÜMLEME AŞAMASI Yazılımımız otel müşterilerinin kolaylıkla bilgi edinmesini sağlamaktadır. Eski yazılıma nazaran daha fazla bilgi ve detay bulundurmaktadır. Yazılımımıza eklediğimiz detaylar sadece müşterilere değil kültür ve spor ile ilgilenen herkese hitap etmektedir.

5 TASARIM Yazılımımızı, fiziksel tasarım gözüyle inceleyelim…

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Gurmelerin tavsiyeleri
Kısmına tıklıyoruz.

15

16 GERÇEKLEŞTİRİM VE BAKIM
Bir personelimiz belli başlı şehirlerdeki otellere giderek anabilgisayarlara kurulumları gerçekleştirdi. Kurma ve sınama aşamalarını sorunsuz hallederek işlemi tamamladık. Yazılımın bakım aşaması için içimizden biri yazılımcı biri de grafiker olarak 2 kişi belirledik. Sorun çıkması durumunda müdahaleyi bu 2 arkadaşımız gerçekleştirecektir.

17 MALİYETLENDİRME SÜRECİ
Maliyetlendirme aşamasında bölümler kendi aralarında fiyat belirlerdiler. Örneğin yazılımı yapan iki arkadaşımız 3000TL talep ettiler. Grafik ile ilgilenen üç arkadaşımız da 4500 TL talep ettiler. Görseller için yardımcı olan arkadaşımız ise (yol ücreti ve konaklama otele ait) 750 TL talep etti.

18 HAZIRLAYANLAR Esin PARMAKSIZOĞLU Sinem BOYUKISA


"VAVEYLA OTEL ZİNCİRLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları