Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜNİVERSİTE SINAVINDA NASIL BİRİNCİ OLUNUR?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜNİVERSİTE SINAVINDA NASIL BİRİNCİ OLUNUR?"— Sunum transkripti:

1 ÜNİVERSİTE SINAVINDA NASIL BİRİNCİ OLUNUR?

2 2013 YILI BİRİNCİSİ ''Test çözdüm ama soru çözmekten çok konu tekrarlarına dikkat ettim. Sürekli ders çalışmadım ama ipin ucunu bırakmadım'' dedi.

3 2014 BİRİNCİSİ sınava liseden birinci sınıftan itibaren düzenli çalışarak hazırlandığını söyledi. Kendisi için çok zor bir süreç olmadığını, dershanenin sınava odaklanmada etkisi olduğunu belirten Taş, "Bilim insanı olmak istiyorum, fizik ya da elektrik elektronik mühendisliği tercihi yapmayı düşünüyorum. Bilkent, ODTÜ ya da Boğaziçi düşünüyorum" diye konuştu.

4 2015 YILI BİRİNCİSİ Tebrikler Mehmet, çok büyük bir başarı bu. Daha LYS var gerçi, ne diyelim, Allah tamamını buldursun… (böyle miydi o ya?)Abi yanlışınız var. Onun aslı ‘Allah tamamına erdirsin’ şeklindedir. (ben seni denedim zaten) Çok teşekkür ederim. Yaklaşık 12 senedir canımı dişime takarak çalışıyordum. Birçok şeyden fedakarlık ettim, kafamda hep soru işaretleri vardı, hepsini çözdüm çok şükür, gördüğünüz gibi birinci oldum.

5 2016 YILI BİRİNCİSİ “Beklemiyordum, açıkçası benim için de sürpriz oldu. Sınava hayvan gibi çalıştım, çok çalıştım. Sosyal aktivitelere hiç yer vermedim. Tamamen çalıştım. Benden iyi yapan bir kaç kişi duymuştum. Meğer öyle bir şey yokmuş. Ailem helal olsun’ dedi. Arkadaşlarımın aramalarından dolayı telefonumun şarjı bitti. Şuan kimseyle konuşamıyorum. Boğaziçi Üniversitesi bilgisayar bölümü düşünüyorum. Onun dışında çok büyük hedefim yok” dedi.

6 FACEBOOK.COM/METAFOR01


"ÜNİVERSİTE SINAVINDA NASIL BİRİNCİ OLUNUR?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları