Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİDE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİDE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ"— Sunum transkripti:

1 SİDE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ
2017

2 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Etkinliğin Adı Tarih Yapılan eğitim etkinliği ile ilgili kısa öz değerlendirme (Etkinliğe katılım nasıldı, katılımcıların görüşleri neler oldu, etkinlik faydalı oldu diyebilir misiniz gibi) 1 Üç Şezlong’a Bir Çöp Sepeti Tüm Kamp Sakinlerinin beğenisini kazanmıştır, bir sonraki yılda aynı etkinliğin yapılmasının faydalı olacağı görüşüne varılmıştır. 2 Cankurtaranlara Mavi Bayrak Eğitimi Tüm Cankurtaranların katılımı oldu. Cankurtaranların ve Tesis misafirlerinin, eğitim ilgisini çekti ve bilgiler tazelendi. Side Özel Eğitim Merkezi Cankurtaranları sezonluk değişmesi nedeniyle yeni gelenlere de bir sonraki yılda aynı eğitimin verilmesi düşünülmektedir. 3 Deniz Dip Temizliği Side Öz.Eğt.Mrk. Cankurtaranları ve Dalgıçlar tarafından 2 Saat süreli olarak yüzme alanı İçerisinde Deniz Dip Temizliği yapılarak, alan temizlenmiştir..

3 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİNİN AÇIKLAMASI VE
-BELGELER-

4 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 1 Üç Şezlong’ a Bir Çöp Sepeti ETKİNLİK TARİHİ 25/05/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Side Özel Eğitim Merkezi Misafirleri BELGELER -Fotoğraf

5 Daha Temiz Bir Plaj İçin, Tesis Misafirlerinin Kullanımı ve Çevre Bilincinin arttırılması maksadıyla 3 Şezlog Başına 1 Adet Çöp Sepeti Tahsis Edilmiştir.

6 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 2 Mavi Bayrak Eğitimi ETKİNLİK TARİHİ 07/06/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Side Özel Eğitim Merkezi Mavi Bayrak ve Plaj sorumlusu ile görevli cankurtaranlar BELGELER -Fotoğraf

7 Side Özel Eğitim Merkezinde görevli Cankurtaranlara, Mavi bayrak Konusunda Panoda bulunan bilgiler ve Bayrakların anlamları hakkında verilen 20 dakikalık eğitim.

8 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR
ETKİNLİK 3 Deniz Dip Temizleme Etkinliği ETKİNLİK TARİHİ 29/09/2017 ETKİNLİĞE AKTİF OLARAK KATILANLAR Side Özel Eğitim Merkezi Cankurtaranları ve Dalgıçlar BELGELER Fotoğraf

9 Side Özel Eğitim Merkezi Cankurtanları İle Dalgıçların katılımıyla 2 Saat süreli olarak düzenlenen Deniz Dip Temizleme Etkinliği.

10 EK-2 2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Aktivite adı ve kategorisi Hedef grup ve yeri Aktivitenin amacı ve içeriği Planlanan tarih Name and category of the activity Target Group and place Aim and content of the activity Date of the activity 1 Deniz Dip Temizliği Tesis Misafirleri ve Cankurtaranlar Deniz, Deniz Canlıları ve Doğal Hayatı Korumak Mayıs 2017 May 2017 2 Mavi Bayrak Eğitimi Mavi Bayrak Tanıtımı Mayıs-Haziran 2017 May-June 2017 3 Plaj Temizliği Tesis Misafirleri ve Tesis Çalışanları Tesis Misafirlerinin ve Turistlerin Çevre Temizliğine Dikkatlerini Çekmek Haziran 2017 June 2017 4 Üç Şezlong’ a Bir Çöp Sepeti Etkinliği Tesis Çalışanları ve Tesis Misafirleri Çevre Bilincinin Arttırılması Temmuz 2017 July 2017 5 Çevre Bilinçlendirme Panoları Tesis Misafirleri Temiz Çevre, Temiz Toplum Bilinci Oluşturmak Ağustos-Eylül 2017 August-Septemb.2017 ETKİNLİKLERİN HİTAP ETTİĞİ BÖLGE: Side Özel Eğitim Merkezi Plajı ( REGION OF ACTIVITES ) ETKİNLİKLERİ ORGANİZE EDEN BELEDİYE-DERNEK VEYA İŞLETME : Side Özel Eğitim Merkezi ( ACTIVITIES ORGANIZED BY )


"SİDE ÖZEL EĞİTİM MERKEZİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları