Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MEDYA İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik YTU Racing Basın Bülteni

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MEDYA İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik YTU Racing Basın Bülteni"— Sunum transkripti:

1 MEDYA İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik YTU Racing Basın Bülteni
YTU Racing İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik 12 Mayıs gecesi YTR04'ün ilk sürüşünü gerçekleştirdik. Yaklaşık 7 kmlik sürüşte araç üzerindeki sistemlerde birçok yeniliğe gitmemize rağmen hiçbir problemle karşılaşmadık. Geçen senelerde kullandığımız yöntemlere ek olarak;   -  Aracın ağırlığının dengeli dağılması için tek büyük radyatörden iki küçük radyatöre geçiş yaptık. - Araç üzerinden daha çok veri toplamak için kullandığımız sensör sayısını arttırdık. Bu sensörlerin girişleri için mevcut olan ECU muzda yeterli pin sayısı olmadığı için CAN Bus yardımı ile sensörlere giriş sağladık. Tüm bunları sağlıklı şekilde yönetebilmek için powerbox unitesi kullandık.    - Honda’nın orijinalinde kullandığı yağ karteri derin olduğu için araç üzerinde motoru yüksek yerde konumlandırabiliyorduk. Bunun önüne geçmek için kendi yağ karterimizi tasarladık. Daha yayvan olan bu karter sayesinde motoru aşağıda konumlandırabildik ve ağırlık merkezimizi aşağıya çektik.    - Sürücünün sürüş esnasında direksiyon hakimiyetini sağlaması ve vites geçişlerinin hızlı olması için pnömatik vites sistemine geçiş yaptık.  

2 MEDYA Kariyer Eğitim Günleri'ne Katıldık
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 22 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında her cumartesi gerçekleştirdiği Kariyer Eğitim Günleri’nin 24’üncüsüne YTR03 aracımız ile katıldık. Etkinlikte T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanı Selçuk BAYRAKTAR ziyaretçilerle buluştu ve ardından aracımızın yanına gelerek takımımız, aracımız ve Formula Student yarışması hakkında bilgi edinip aracımıza büyük ilgi gösterdi. Selçuk BAYRAKTAR’ın ardından YTU Racing olarak sunumumuzu gerçekleştirdik. AR-GE İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı’na Katıldık 3 - 5 Mayıs 2017 tarihinde Pullman Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen AR-GE İşbirlikleri Zirvesi ve Fuarı’nda simülasyona dönüştürmüş olduğumuz YTRO2 aracımız ile ziyaretçilerin Formula Student deneyimini tadabilmesine imkan sağladık.

3 MEDYA Genç Türkiye Zirvesi’ne Katıldık
İstanbul 12 – 14 Mayıs tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nin ana sponsorlarından biri olduğu İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 5. Genç Türkiye Zirvesi’ne YTR02 simülasyon aracımız ile katıldık. Konuşmacılar Güçlü Yarınlar için Dijital Dönüşüm konulu sempozyumlar düzenlendi.


"MEDYA İlk Sürüşümüzü Gerçekleştirdik YTU Racing Basın Bülteni" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları