Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DynEd Sorumluluklar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DynEd Sorumluluklar."— Sunum transkripti:

1 DynEd Sorumluluklar

2 Okul Müdür Yardımcılarının Görev ve Sorumlulukları
DynEd İngilizce Dil Sistemini okullarında sınıflarda ders içi ve ders dışı olarak kullanılmasında sorumluluk almak. DynEd İngilizce Okul sorumluları olan İngilizce öğretmenlerinin görevlerini yapabilmeleri için gerekli tedbirleri almak. DynEd’in okullarında kullanılması için altyapı eksikliklerinin giderilmesi.

3 DynEd Okul Sorumluları İngilizce Öğretmenlerinin Görevleri
Okulunuzda DynEd sistemine kayıtlı olmayan öğrenci kalmaması ve şifrelerin öğrencilere dağıtılması Sistemin verimli çalışabilmesi için gerekli tedbirleri almak DynEd ile ilgili velileri bilgilendirmek DynEd etkinlikleri düzenlemek İngilizce Öğretmenlerinin düzenli olarak sınıflarında ki öğrencilerin takibini yapmak

4 DynEd verimli çalışma yöntemleri
Her duyduğum cümleyi Tekrar Düğmesini en az 2 kez kullanarak tekrar dinledim. Her dinlediğim cümleyi Mikrofon Düğmesini en az 1 kez kullanarak söyleyip sesimi kaydettim. Her kaydettiğim cümleyi (kendi sesimi) Kulaklık Düğmesini en az 2 kez kullanarak geri dinledim ve sonra en az bir kez yine Tekrar Düğmesini kullanarak anadilini konuşan kişi ile kendi sesimi karşılaştırdım. Telafuzumu düzeltmeye çalıştım. Bana bir soru sorulduğunda soruyu acele etmeden,Beklet/Çalıştır Düğmesini ve gerekirse Tekrar Düğmesini kullanarak doğru cevaptan iyice emin olduktan sonra cevapladım Bu oturumda en az 5 farklı bölümde farklı ünitelerde çalışma yaptım. Daha önce çalıştığım bir üniteyi tekrar ettim. Cümleleri kendime güvenerek ve akıcı olarak söyleyip kaydettim. Dün de DynEd çalıştım. Her gün DynEd’de çalışma yapmaya gayret ediyorum Bu oturumda en az 25 dakika aktif olarak çalıştım.

5


"DynEd Sorumluluklar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları