Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Online zayıflama çalışması

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Online zayıflama çalışması"— Sunum transkripti:

1 Online zayıflama çalışması
Sevgi İhtiyacı Online zayıflama çalışması

2 Sevgi İhtiyacı Sevgi bilinçaltının aradığı ama ne olduğunu bilmediği, bulduğu zaman kendisini güvende hissettirecek bir şeydir. Güven hisle karar verilen bir durumdur (Emniyet karar ile) Bedenin tüm hücrelerinin aynı frekansta atması, yani iyi hissetme durumunda kişi kendini güvende hisseder.

3 Sevgi enerjidir O halde sevgi tüm bedenimizi iyi hissettiren bir enerji olmalıdır. Sevgi kendisi gibi olmayan her şeyi açığa çıkartır ve iyileştirir.

4 Sevgi alınamaz, akord edilir
Sevgi üretilen bir şeydir. Kişi ancak başkasının sevgi alanına girdiği zaman bedenini o enerjiyle rezonansa getirir ve kendi bedeni de aynı enerjiyi üretir. Bedenin sevgi üretmesi için önce olumsuz titreşimlerin temizlenmesi gerekir.

5 Sevgi Üretimi Sevgi üretimi kalpte yapılır.
Kalbin birikmiş duygulardan temizlenmesi gerekir. Sevilmeme algısı kalpte olumsuz duyguların birikmesine neden olur.

6 Sevilmeme algı mı/ gerçek mi?
Bebek bedeni güçlü bir alıcıdır. Sevgi ile diğer enerjileri birbirinden ayırır. Bu nedenle bilinçaltı gerçek sevgi ile diğerlerini birbirinden ayırır. Hak ettiği sevginin kendisine verilmemesi varlığına tehdittir. Bu öfke üretir. Üretilen öfkenin birikmesi hipnotik sevgiyi yaratır.

7 Hipnotik Sevgi Sevginin mallaşmasıdır. Alınan verilen bir meta olmasıdır. Spiritüelliğin kaybolması ve hipnotik yaşamın başlamasıdır. Maddeye dönen sevgi iyi hissettiren her şeyin içine sokulur. Yemek de sevginin yerini alır.

8 Temel Cümle – EFT “Her ne kadar, sevilmediğim algısı ile kalbimi kopuk hissediyorsam da yine de kalbimi fark etmeyi ve sevgi üretmeyi seçiyorum. EFT vuruşu; Sevilmedim, sevgiye layık değilim, kalbimdeki mühür, sevgiyi üretemem.

9 Sevgi ihtiyacı “Her ne kadar, sevgiyi bir ihtiyaç olarak arıyorsam da artık bu sahte sevgi arayışından vazgeçmeyi ve sevgiyi kendi içimde üretmeyi seçiyorum. EFT vuruşu; Sevgiye ihtiyacım var, Sevilmek zorundayım, Sevgisiz yaşanmaz.

10 Sevgi Paradoksu Sevilmediğine karar veren bilinçaltıdır…
Neyin sevgi olduğuna karar veren de bilinçaltıdır. Sevgi hitiyacına karar veren de odur. Bu durumda nasıl hissedilmesi gerektiğine karar veren de bilinçaltıdır. Hisleri yok etmek için ne yapılması gerektiğine karar veren de bilinçaltıdır.

11 Gerçek Çözüm 1. Hislerin yarattığı hipnozu fark etmek
2. İçinde bulunduğun durumu bilinçli değerlendirmek 3. Baskı yaratan duyguları temizlemek

12 EFT setup Her ne kadar bilinçaltım, ne yaparsam yapayım yalnızlıktan kurtulamayacağıma inanıyorsa da… Her ne kadar bilinçaltım XXX yaparak güvende olacağıma inanıyorsa da… Ben yine de kendi kendime yetmeyi seçiyorum…

13 EFT setup Her ne kadar yalnızlık hissimi sürekli uyuşturmaya çalışıyorsam da… Yine de durumumu somut olarak, gerçekli değerlendiriyorum. Gerçekten kalıcı ilişkiye ihtiyacım varsa, bu eksiklerimi aklımla, bilincimle değerlendirip gerçekçi çözümler üretmeyi seçiyorum.

14 EFT’li olumlama Yalnızlık ile ilgili kriterlerimi gözden geçirmeyi seçiyorum… Yalnızlık inancına karşı yarattığım çareleri yok etmeyi seçiyorum…


"Online zayıflama çalışması" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları