Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)"— Sunum transkripti:

1 EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)

2 EBA’YA GİRİŞ E-okul Bilgileri İle Giriş seçilir.

3 T.C Kimlik No,Öğrenci No,Nüfus Cüzdanı Cilt No bilgileri ile giriş yapılır.

4 1. EBA DERS EBA Ders ile öğrencilerimiz, mevcut öğretim programlarının içeriklerine kolaylıkla erişilebilecek, konu anlatımları, sınavlar, çalışmalarım, kitaplarım v.b işlemleri dijital olarak görebileceklerdir.

5 EBA DERS İÇERİK BAŞLIKLARI

6 EBA İLE HER YERDE ÖDEV VE
KONU TARAMA TESTLERİ

7 EBA DERS İÇERİKLERİ

8 2. EBA UYGULAMALAR EBA’da yer alan uygulamalar sayesinde yardımcı ders kitabı niteliği taşıyan bütün yayınlara ulaşabilirsiniz.Bu yayınlar EBA’da ücretsiz olarak yer almaktadır. Vitamin,Morpa Kampüs gibi yayınlar

9 3. EBA YARIŞMA EBA üzerinden düzenlenen çeşitli ödülleri olan yarışmalara katılabilirsiniz.

10 EBA İÇERİK

11 E - DERGİ

12 E - KİTAP

13 VİDEO EBA’nın video modülü eğitsel amaçlı videoları tek adreste bulabilmeniz için tasarlandı. Ders destek, kişisel gelişim, belgesel, çizgi film, rehberlik, meslekî eğitim gibi alanlarda bireysel ve toplu öğrenmeyi destekleyen video programlarının yer aldığı bu modülde kimya dersinden matematik dersine, dil ve anlatım dersinden İlköğretim Hayat Bilgisi’ne kadar geniş bir yelpazede derslerinizde kullanabileceğiniz videoları bulabilirsiniz.

14 SES

15 GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü arşivinden seçilen fotoğraflar derslerinizdeki görsel malzemeyi zenginleştirmek için artık EBA görsel modülünde. Zaman içerisinde öğretmenlerimizin de katılımıyla eğitimin görsel tarihine dönüşmesi planlanan bu modülde sizler için hazırlanan harita, grafik, animasyon ve simülasyonlar da yer alacak.

16 E- DOKÜMAN

17 YARIŞMA EBA üzerinden düzenlenen çeşitli ödülleri olan yarışmalara katılabilirsiniz.

18 EBA DOSYA EBA dosya ile öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla kolayca dosya paylaşabilir ve güvenli bir ortamda dosyalarınızı depolayabilirsiniz. Öğrencilerimizin kullanması için 1 GB’lık kotası bulunmaktadır.

19 E - KURS E-Kurs, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, öğrencilerin üniversite sınav çalışmalarına destek olmak amacıyla okullardaki Öğrenci Destekleme ve Yetiştirme kurslarıdır.


"EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları