Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu."— Sunum transkripti:

1

2 AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Sunumda bahsettiğiniz çalışmaların gerçekleştiğini kanıtlamak için çalışmalarınızı fotoğraflarla destekleyiniz. Daha fazla fotoğraf ve video paylaşmak isterseniz, sayfanız üzerinden “Yeni bir Makale Yaz”a tıklayarak, video linklerinizi makaleye ekleyebilir, fotoğrafları ppt sunum içinde paylaşabilirsiniz. Makalenize “Su Festivali” başlığını koymayı unutmayın. Olabildiğince fazla insanı etkilemek ve onlarda davranış değişikliğine yol açmak için yaratıcılığınızı, çabanızı ve ekip çalışmanızı nasıl kullandığınızı bize gösterin. Kimin finale kalacağına karar verirken bu önemli bir rol oynayacak. Herhangi bir sorunuz olursa her zaman bizimle temasa geçebilirsiniz. Her şeyden önce, iyi eğlenceler ve iyi şanslar!

3 Güngörmez İlkokulu 104.45 Derece Ekibi
Su Festivalimizde; konuklarımızı giriş kapısında Su Tasarrufu El İlanları ile Su Palyaçolarımız ve Su Damlalarımız karşıladı. Halk Oyunları ile açılışı gerçekleştirerek hareketli bir başlangıç yaptık. “Küçük Su Damlasının Macera Dolu Yolculuğu” isimli Drama Gösterisi, “Papatya ve Su Damlası” isimli Müzikli Gösteri, Suyla Rap, Saklı Su Temalı Atık Malzemelerden Hazırlanan Defile,Su Palyaçolarının Su ile İlizyon Gösterileri, Müzik Korosu, Yıl boyunca yaptığımız çalışmaların fotoğraf sergisi, Su Temalı Oyun Stantları (Az mı,Çok mu ve Resmetme Oyunu), İl ve İlçemizde Su ve Kanalizasyon işlerinde kullanılan araç ve donanımların sergilendiği stant, Su Festivali Hatıra Fotoğraf Çekimi,Yüz Boyama,Mavi Renkte Uçurtmaların Uçurulması, Dondurma ve Su ikramların ardından taahhütler ile festivalimizi sonlandırdık. Her bir damlayı kayda geçirin! Kaç kişi festivalinizden haberdar? kişi Kaç kişi festivalinize katıldı? 2.700 kişi Kaç kişi davranış değişikliğinde bulunmayı taahhüt etti? 1.638 kişi

4 Su Festivalimizin Hikayesi
“Küçük Su Damlasının Macera Dolu Yolculuğu” isimli dramamız ile doğaya bıraktığımız atıkların ne kadar uzun süre yok olmayıp doğaya ve canlılara zarar verdiğini ve su kaynaklarının tahrip edilme nedeninin tamamen insanlar olduğuna dikkat çektik. “Papatya ve Su Damlası” müzikli gösterimiz ile suyun tüm canlı varlıklar için hayat kaynağı olduğunu canlandırdık. “Suyla Rap” şarkımız ile Su Tasarrufu yapma yöntemlerini eğlenceli bir şekilde sıraladık. “Saklı Su Temalı Atık Malzeme Defilemiz” ile saklı su hakkında öğrendiklerimizi aktarmaya ve israftan uzak durma konusunda dikkatleri çektik.

5 Su Festivalimizde Davranış Değişikliği
Festival öncesinde davetiyelerimizi dağıtırken bizzat ulaştığımız herkese içerik hakkında biraz bilgi verip,o gün mavi giyinmelerini rica ederek davetlerimizi gerçekleştirdik.Süreçte haberdar olan bazı yerel gazeteler festivalimize davet yayınları yaptı, sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabildiğimiz herkesi davet ettik,mahallemizin anons sisteminden de mahalle halkımıza ulaştık. Festival sırasında uçurttuğumuz mavi uçurtmalar da uzaktan görenlerin dikkatini çekerek,bir parça katılımı arttırdı. Festival girişinde herkese “Su Tasarrufu El İlanları” dağıttık,amacımız dikkatleri eğlenceli bir şekilde çekmek idi. Bu yüzden katılımcıları damlacıklarımız ve su palyaçolarımız karşıladı. Kapıda onları ve bahçemizdeki mavi temalı eğlenceli konsepti gören herkes eğlenceli anlar yaşayacağının sinyallerini aldı.  Festivalde gerçekleştirdiğimiz eğlenceli,bilgilendirici sunumlar herkesi etkiledi. Özellikle Suyla Rap şarkımız artık birçok kişi tarafından bilindiği için şarkımızı söylerken bizlere eşlik ettiklerini gözlemledik. Saklı Su temalı defilemiz ve saklı su bilgilerimiz herkesin dikkatini çekti. Eğlenceli oyun ve stantlarımız, aktardığımız bilgilerin keyifli hale gelmesini sağladı. Hal böyle iken katılımcıları taahhüt noktasında ikna etmek hiç de zor olmadı. Festival sırasında 8 tasarruf maddesinden oluşturduğumuz imza sirkülerine kendi okul öğrencilerimiz hariç toplamda 1638 imza topladık. Katılımcıların ve bizlerin çok eğlendiği , amaçladığımız bilgileri eğlenceli bir şekilde aktarabildiğimiz, bizler adına verimli ve oldukça keyifli bir festival gerçekleştirdik. Festivalimizden haberdar olan gazetecilerin katılımı ile de festivalimizin sonrasında da yaptıkları yayınlarla dolaylı olarak sesimizi duyurmaya devam ettik. Çünkü Su Her şeyi Değiştirir..!


"AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları