Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

RENAN ÖZDEMİR Özdemir, Marmara Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Trabzon’da başladığı edebiyat öğretmenliği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "RENAN ÖZDEMİR Özdemir, Marmara Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Trabzon’da başladığı edebiyat öğretmenliği."— Sunum transkripti:

1 RENAN ÖZDEMİR Özdemir, Marmara Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Trabzon’da başladığı edebiyat öğretmenliği görevini uzun yıllar sürdürdü. İstanbul’da yaşayan ve yeni çocuk kitapları üzerinde çalışan Özdemir, birbirinden güzel kitaplara imza atmıştır.

2 Ayla Hanım’la Selin’in kedisi Çıtı, tam bir ev kedisi hayatı yaşamaktadır. Yediği önünde yemediği arkasındadır, rahatı yerindedir. Ancak Çıtı’nın çok büyük bir kusuru vardır: Çıtı kedi olduğunun bile farkında olmayacak kadar bilgisiz ve saftır. Dostluk kavramını anlatmak o kadar da kolay değil. Dostumuz için neleri göze alabiliriz? Ne kadar cesur olabiliriz? Gerçek dost kime denir? Peki ya hayvan dostlarımız? Onlar bizi anlayabilir mi? 

3 Bazen en iyi arkadaşlıklar tesadüflerle başlar
Bazen en iyi arkadaşlıklar tesadüflerle başlar. Farklı kişiliklerde, farklı zevklere sahip insanlar bir şekilde bir araya gelir ve ortak yönlerini keşfedip bir anda kaynaşıverir. O yaz Kirpi Sivriburun, ilk görüşte ‘hayran oldu’ Kirpiye’ye. Sivriburun ve Kirpiye, hemencecik bir düğün yapıp evlenmeye karar verdiler. Peki, bunca kargaşa içinde Sivriburun o mükemmel düğününü yapabilecek mi? Doğru seçim yapabilmek, gerçekleri görebilmek, arkadaşlık ve dayanışmayla ilgili, heyecan dolu bir roman.

4 OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ!


"RENAN ÖZDEMİR Özdemir, Marmara Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Trabzon’da başladığı edebiyat öğretmenliği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları