Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Cambridge IGCSE® Cambridge IGCSE:

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Cambridge IGCSE® Cambridge IGCSE:"— Sunum transkripti:

1 Cambridge IGCSE® Cambridge IGCSE: is the world’s most popular international qualification for 14 to 16 year olds is widely taken by students in private and state schools in the UK. Ofqual, the exams regulator in England, has approved many Cambridge IGCSE syllabuses for teaching in state schools in England as an alternative to UK GCSE. offers a wide choice of subjects – more than 70 subjects are available from Cambridge, and they can be taken in any combination builds skills in creative thinking, enquiry and problem solving; Cambridge IGCSE develops learner knowledge, understanding and skills in subject content and in working and communicating in English is compatible with other curricula is an international qualification, but teaching can be put in a local context to make it relevant for your child. ® Cambridge IGCSE is the registered trademark of University of Cambridge International Examinations. Cambridge developed the IGCSE over 20 years ago. 14-16 yaş grubuna yönelik dünyanın en popüler uluslararası yeterliliğidir. (9 ve 10. sınıf) Cambridge IGCSE, 100’den fazla ülkede 2500’den fazla okulda uygulanmaktadır. Cambridge IGCSE, İngiltere’deki GCSE’ye denktir. 2013 yılınının Eylül ayından beri bu programı uyguluyoruz. İki ders okutuyoruz: Uluslararası Matematik ve birinci dil olarak İngilizce.

2 IGCSE Sınavları ve Sertifikaları
IGCSE derslerinin her biri, iki eğitim-öğretim yılı boyunca okutulur. Öğrenciler, Nisan- Mayıs 2019’de girecekleri sınavlar için Ocak 2019’de kaydolacaklardır. (10. Sınıf). Sınav ücreti okul tarafından ödenecektir. Sınav sonuçları 2019 Ağustos ayının ortalarında açıklanacaktır. Öğrenciler her bir ders için ayrı ayrı sertifikalar alacaklardır.

3 IGCSE Derslerini Almanın Yararları
Cambridge IGCSE, aşağıdaki alanlarda öğrencilerin bilgi, anlayış ve becerilerini geliştirir: Ders içeriği Aşina olunan ve yeni durumlarda bildiklerini, anladıklarını uygulamak Entelektüel açıdan araştırma-sorgulama Esneklik ve değişime karşılık verme İngilizce’yi kullanarak çalışma ve İngilizce iletişim kurma Sonuçlar üzerinde etki yaratma Kültürel farkındalık IGCSE programı, öğrencileri IB DP’ye hazırlar.

4 Her öğrenenin başarısı, uluslararası alanda kabul gören 8 not üzerinden değerlendirilir . (A*-G).
(Hem birinci dil hem de ikinci dil olarak) İngilizce IGCSE’deki C notu, İngiltere’deki ve diğer Anglofon ülkelerdeki pek çok üniversitenin İngilizce yeterlilik koşullarını karşılamaktadır.


"Cambridge IGCSE® Cambridge IGCSE:" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları